Pâtisserie : Crème de la crème

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Pâtisserie : Crème de la crème

Bericht door berexstone » 21 jan 2011, 12:23

Wittamer, de beroemde patisserie op de Grote Zavel in Brussel, viert haar honderdjarig bestaan. Een naam, een label, een reputatie en een savoir-faire (know-how haha) die vandaag de dag tot ver buiten de Belgische landsgrenzen bekend zijn en de subtiliteit en finesse van de Belgische chocolade ook omvat. Hoe werd deze oorspronkelijk kleine bakkerij in deze Brusselse volkswijk een patisserie en kreeg ze zo'n internationale uitstraling? Hoe raakte deze artisanale patisserie binnen in pauselijke en koninklijke kringen? Wat is het geheim van vier generaties gedurfd en creatief entrepeneurschap? In dit boek ontdek je verder 30 heerlijke recepten uit het atelier van Wittamer.

Onmisbaar voor de zelfstandige patissier die hogerop wil. Of voor die zelfstandig willen worden. Nou ja, interresssant voor ons allemaal eigenlijk!

TITEL : Crème de la crème - Wittamer
Uitgeverij Lannoo, NL-talig, € 29,95

Plaats reactie