"Saveurs Complices" (wijn-spijs combinaties)

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

"Saveurs Complices" (wijn-spijs combinaties)

Bericht door berexstone » 11 jan 2011, 13:44

AUTEUR : Philippe Faure-Brac
TITEL : "Saveurs Complices"
UITGEVERIJ : EPA
PRIJS : 23,75 € (in Frankrijk)

Philippe Faure-Brac is niet de eerste de beste, integendeel, hij is 'Meilleur Sommelier du Monde" (en restaurateur). In dit boek gaat hij diep in op de combinatiemogelijkheden tussen wijn en spijs. Welke wijn past het beste bij welk gerecht, en andersom welk gerecht past het best bij welke wijn? Aan de hand van 66 recepten suggereerd hij 66 wijnen en alternatieven. Steeds wijnen die het uiterste uit het gerecht halen, maar ook gerechten die het uiterste uit de wijnbeleving halen!

Plaats reactie