Jean Sulpice - Cuisine en famille

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Jean Sulpice - Cuisine en famille

Bericht door berexstone » 21 dec 2010, 13:19

TITEL : "Cuisine en famille"
AUTEUR : Jean Sulpice (ex sous chef van Marc Veyrat)
UITGEVERIJ : M6 Éditions
PRIJS : 15 €

Tweesterrenchef Jean sulpice zet de "Alpenkeuken" van Marc Veyrat voort in het hoogste sterrenrestaurant van Europa: "Oxalys" in Val Thorens (2 sterren, drie koksmutsen GaultMillau). Een boek met moeilijke recepten, maar ook enkele eenvoudigere, allemaal baserend op de produkten uit de Savoie en Haute-Savoie.
http://www.restaurant-loxalys.fr" onclick="window.open(this.href);return false;

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Jean Sulpice - Cuisine en famille

Bericht door Leo » 21 dec 2010, 14:00

dat klinkt wel lekker, alleen lastig om aan de ingrediënten te komen, gok ik zo.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie