Titel : "De Kers op de Taart"
Auteur : Hotelschool Spermalie
Uitgeverij : Stichting Kunstboek
Prijs : € 25
"De Kers op de Taart" is het vijfde boek in de gastronomische reeks van Hotelschool Spermalie.
Deze uitgave is 'the real temptation' voor dessertfanaten. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesophisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils.
Voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren aan bod, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel.
De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet je voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel.
De Kers op de Taart
Re: De Kers op de Taart
zie ook http://www.sterrenkookboeken.nl/spermalie.php" onclick="window.open(this.href);return false;