De Kers op de Taart

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

De Kers op de Taart

Bericht door berexstone » 02 dec 2010, 13:53

Titel : "De Kers op de Taart"
Auteur : Hotelschool Spermalie
Uitgeverij : Stichting Kunstboek
Prijs : € 25

"De Kers op de Taart" is het vijfde boek in de gastronomische reeks van Hotelschool Spermalie.
Deze uitgave is 'the real temptation' voor dessertfanaten. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesophisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils.
Voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren aan bod, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel.
De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet je voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel.

Gebruikersavatar
cgh
Berichten: 9
Lid geworden op: 05 apr 2011, 08:29
Locatie: Heemskerk

Re: De Kers op de Taart

Bericht door cgh » 06 apr 2011, 12:22

zie ook http://www.sterrenkookboeken.nl/spermalie.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Plaats reactie