Pagina 1 van 1

Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 15 jan 2008, 20:27
door Webmaster
Tv-kok Gordon Ramsay komt met een speciale, luxe editie van een nieuw kookboek op de markt. Het boek gaat maar liefst 250 euro kosten. Van het lijvige boek, dat wordt uitgegeven door Tirion Uitgevers, verschijnen slechts vijfhonderd exemplaren. Ramsay-fans kunnen intekenen op de exemplaren, die worden 'verpakt' in een metalen cassette met daarop een eigen naamplaatje en gesigneerd door de driesterrenchef zelf.

Het boek staat vol met kunstfoto's van culinaire hoogstandjes. Achterin worden de recepten prijsgegeven. Een minder luxe editie met dezelfde inhoud gaat 80 tot 90 euro kosten, aldus de uitgever. Beide exemplaren verschijnen in augustus op de markt.

Bron: http://www.missethoreca.nl

Geplaatst: 16 jan 2008, 10:08
door limo factory
Waar kun je dit boek reserveren??

Groeten Erik

Geplaatst: 22 jan 2008, 11:48
door Cees Timmerman
Volgens mij is dit hetzelfde boek als Gordon Ramsey ***chef.
Alleen dan Nederlandstalig.

Geplaatst: 22 jan 2008, 17:07
door paulbrussel
De kookboeken van top-chefs worden steeds duurder en duurder en ook steeds 'kunstzinniger' en daardoor eigenlijk steeds minder kookboek.

Geplaatst: 23 jan 2008, 23:54
door limo factory
Maar wel leuk om te hebben.
Past mooi in mijn verzameling.........

Geplaatst: 24 jan 2008, 12:36
door paulbrussel
Natuurlijk en ik heb er ook aardig wat staan, maar de laatste van Sergio Herman heb ik toch niet aangeschaft.
En er staan nog wel ander op het lijste, zoals de drie delen van Marc Veyrat, het tweede deel van elBulli, L'air du temps, enz.

Start verkoop exclusief boek Gordon Ramsay

Geplaatst: 16 mar 2008, 10:32
door Webmaster
In de nacht van zondag op maandag start de verkoop van de luxe editie van het boek Three-star CHEF van Gordon Ramsay. Van deze uitgave worden slechts 500 exemplaren gemaakt.

Aanstaande maandagochtend 17 maart vanaf 0.00 uur kunnen de fans van Gordon Ramsay zich via Gordonramsayboek.nl inschrijven op de limited edition van het boek. Deze unieke editie kost 250 euro en zal begin september verschijnen.

Ieder exemplaar van de zeer beperkte oplage zal voorzien worden van een nummer. Het boek wordt verpakt in een metalen slipcase, met eigen naamplaatje van de besteller en krijgt bovendien een schitterende bewaardoos. Ook wordt het boek gesigneerd door de driesterrenkok 'himself'.

In het lijvige boek staan vijftig van Ramsays klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en foto's van de gerechten, gemaakt door Quentin Bacon, een wereldwijd gewaardeerde 'food photographer'.

Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.

anaVf september 2008 is ook de normale editie van dit boek verkrijgbaar

Bron: http://www.missethoreca.nl

Gordon's new book € 250,-

Geplaatst: 01 apr 2008, 17:20
door Webmaster
Schreeuwende sterrenchef Gordon Ramsay laat zich komend najaar van zijn sjiekste kant zien. Momenteel is er een schitterende genummerde limited edition van het boek ***CHEF in de maak. Het wordt een boek! Zo lux! Dat de echte fan er met liefde € 250,- voor neertelt. Want dat kost het juweel... Maar dan heb je ook wat. Een genummerd, gesigneerd dik, groot, kleurrijk gebonden boek dat in eerst in een metalen cassette is gestopt en daarna nogmaals in een plexiglas doos. Beautiful. Bovendien krijg je ook nog eens je eigen naamplaatje op de cassette. Nou, me dunkt. Er worden er maar 500 gemaakt, dus je moet er wel snel bij zijn!

Op http://www.gordonramsayboek.nl kun je je eigen exemplaar bestellen.

Waar gaat het boek eigenlijk over?
De uitgever zegt:

"Gordons gerechten staan bekend om de sublieme smaakcombinaties, niet te evenaren technische vaardigheden en een schitterende presentatie. In dit prachtige boek staan vijftig van zijn klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en prachtige foto’s van de gestylde gerechten. Alle foto’s zijn gefotografeerd door Quentin Bacon, een wereldwijd zeer gewaardeerde ‘food photographer’. De foto’s weerspiegelen de essentie van Gordons driesterrenkookkunsten en zijn ‘state of the art’ werkomgeving. Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.

Dit boek is een openbaring voor diegenen die Gordons driesterrenkeuken nog niet uit eerste hand hebben ervaren. Voor de gelukkigen die dat wel hebben, is het een blijvende herinnering!"

Bron: http://www.cheffen.nl/2008/04/fcking_li ... n.php#more

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 19 jan 2009, 13:34
door Cees

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 29 dec 2009, 23:42
door berexstone
Ook in 1998 kwam 'Humble Pie' uit, de biografie van Gordon Ramsay, best goed boek overigens eigenlijk met een hoofdrol voor Marco Pierre White. In de HarperCollins Quick Reads serie, (only) £ 1.99 (ongeveer 2.20 €).

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 17 feb 2010, 15:50
door AleXo
Ik ben nog opzoek naar de oude boeken van Ramsay, eigenlijk ze beginners maar nergens meer te vinden.

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 23 mar 2010, 10:12
door Bergen
"Fucking" duur.

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 23 mar 2010, 20:01
door Tim
AleXo schreef:Ik ben nog opzoek naar de oude boeken van Ramsay, eigenlijk ze beginners maar nergens meer te vinden.
heb ze allemaal ;)

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 24 mar 2010, 08:59
door Maurits
AleXo schreef:Ik ben nog opzoek naar de oude boeken van Ramsay, eigenlijk ze beginners maar nergens meer te vinden.
In het Engels zijn ze nog prima 2e-hands verkrijgbaar, zie alibris.co.uk of amazon.co.uk. Ik zag ook een paar verdwaalde op boekwinkeltjes.nl.

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 24 mar 2010, 14:04
door berexstone
Oudere boeken van Gordon Ramsay, Jamie Oliver, Nigella Lawson etc. en boeken over al dan niet exotische keukens :
Voor wie wel eens in Londen komt, er is een boekhandel in Strutton Ground (een zijstraat van Victoria street, Westminster) waar alles te koop is, nieuw voor prijzen zo tussen de 5 tot 15 €. Er tegenover is een "Charity shop", een winkel voor het goede doel dus, waar echt schatten gevonden kunnen worden (Dit gedeelte van Londen wordt bewoont door het betere publiek). Ik kocht er dikke boeken over het champagnehuis Veuve Cliquot,
over de Roux brothers, Raymond Blanc.....en een heel leuk boek over 'roadside restaurants en truckshops in de USA', een soort restaurantgids over hamburgers (de ene groter dan de andere, tenten waar je een t-shirt wint als je de grootste hamburger op kunt, of waar ze de rekening weggooien als je vier hamburgers op kunt...), sausages, t-bone steaks en meer naar het zuiden cajun restaurants. "Charity shops" liggen over heel Londen verspreid, loop er eens binnen, vooral in die in Westminster, Chelsea, South-Kensington en St.John's Wood. Succes verzekert!

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 24 mar 2010, 14:10
door Jordy
amazon zou je ze ook allemaal kunnen kopen. Ik bestel meestal de engelse versies, heb bijna alles van de beste man.

Mooiste is dat zijn methode voor goed eten makkelijker is (lees: minder materiaal nodig) om kwaliteit te produceren TOV Alinea, elBulli en the fat duck

(vraag me af wie hier nou een rotary evaporator heeft staan in de keuken.. )

Re: Nieuw boek Gordon Ramsay kost € 250

Geplaatst: 24 mar 2010, 18:50
door berexstone
En je hebt natuurlijk een heleboel Gordon Ramsay op de site van times online. Met receptenregister. Ook Heston Blumenthal staat er uitgebreid op. Gewoon times online, dan living & style, dan food, cooking