Herrie in de keuken!

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Herrie in de keuken!

Bericht door Webmaster » 04 jul 2006, 16:40

Afbeelding

Herrie in de keuken!
Herman den Blijker

In boekvorm zijn nu de opmerkelijk en persoonlijke ervaringen van de kookgigant, opgedaan bij het uit het slop trekken van een aantal noodlijdende restaurants voor het televisiepogramma 'Herrie In De Keuken', verschenen.

Het boek geeft niet alleen een kijkje achter de schermen, maar ook meer dan dertig recepten waar de restaurants mee aan de gang zijn gegaan, zoals gamba's met tempurabeslag, gebakken mosselen, gekonfijte kippenpoten.

'Herrie' is ook een klein reisboek. Want Herman den Blijker neemt de lezer mee naar de vismarkt van Madrid, hij vaart uit met de Goeree 31 vanuit Scheveningen, hij neemt het jachtgeweer ter hand en hij gaat met zijn favoriete slager Piet van den Berg naar de veehouderij waar de beste koeien van Zuid-Holland vandaan komen.

De uitleg over het uithangen (‘rijpen’) van rundvlees, de mosselteelt, het Texels lam, de viskalender: het zijn allemaal aardige extraatjes.

Auteur: Jaap van Rijn Blijker
Fotografie: John Vane
Vorm: gebonden, volledig geïllustreerd met kleurenfoto's
Aantal pagina's:120
Prijs: € 19,90
ISBN: 90-5956.164 3

Uitgeverij : Fontaine Uitgevers BV
Kokforum.nl : de website voor koks

Pieter
Berichten: 745
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter » 04 jul 2006, 17:27

Heb gesms't naar tv voor een gesigneerd exemplaar :oops:

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 04 jul 2006, 17:29

je moet een gekregen paard niet in de bek kijken :P

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 04 jul 2006, 23:51

zelf zou ik het niet kopen..maar kriijgen..ok
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

styliekokie
Berichten: 131
Lid geworden op: 31 mei 2005, 10:27
Locatie: vlakbij gouda

Bericht door styliekokie » 18 aug 2006, 23:29

ik heb dit boek gehad staan wel leuke recepten opzich in en ook wel grappige kokstaal groet frank
1 dag niet gekookt is een dag niet geleefd

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 10 sep 2006, 10:24

had het boekje ff in gekeken, maar is niet mijn ding.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Pieter
Berichten: 745
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter » 10 sep 2006, 12:11

Ook ik kwam hem zondag tegen in de V&D. En vond het ook totaal niks. Dus dat gesigneerde exemplaar mogen ze houden.

Joost K
Berichten: 114
Lid geworden op: 10 jul 2006, 16:07
Locatie: Spijk

Bericht door Joost K » 06 nov 2006, 01:44

geinig boekie heb hem nou thuis ligge
veel teksten weinig echte recepture
Winners Never Quit, Quitters Never Win!

Plaats reactie