Chef Kok Banqueting & Events, W Amsterdam gezocht

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Chef Kok Banqueting & Events, W Amsterdam gezocht

Bericht door Niels » 23 apr 2015, 18:21

Chef Kok Banqueting & Events, W Amsterdam, kijk op WerkenindeHoreca.nl, hèt banenplatform in jouw vakgebied.

Horeca vacature: Keuken - koks
Chef Kok Banqueting & Events

Horeca Vacature van: W Amsterdam
Locatie: 1012 VN Amsterdam, Noord-Holland
Type horeca bedrijf: Hotel
Dienstverband: Fulltime baan

Start je carrière als Chef Kok Banqueting & Events van W Amsterdam waar design, music en fashion connect met onze gasten.

W Amsterdam is gelegen in het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf, heeft W Amsterdam een indrukwekkende mix van historisch en hedendaags design, waar de nacht geen einde kent en waar de kalender volstaat met exclusieve W happenings.

Stap het W Amsterdam binnen en ervaar een luxueus en innovatief design in onze 238 kamers en suites inclusief drie WOW suites en twee uitbundige E-WOW suite.

Zet jou dromen om in realiteit en solliciteer nu en lever Whatever/Whenever service aan onze gasten, verbind met het buitengewone in de wereld van what’s new/next.

Locatie
Gelegen bij de Dam, ligt W Amsterdam in het hart van de stad, op steenworp afstand van de grachtengordel met zijn bruisende restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, en op loopafstand van de boetiek winkels in de 9 Straatjes. W Amsterdam opent in september 2015!

Taken en verantwoordelijkheden
Als Chef Kok van het W Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de keuken afdeling. De Chef Kok die wij zoeken is verantwoordelijk voor de Banqueting, Events en Roomservice. Overdag een CEO lunch en s’avonds een event van Fashion Shows, Magazine Lanceringen, Feesten en W happenings. Niks is te gek, we zijn dan ook opzoek naar Creativiteit!
Daarnaast het efficiënt bereiden en doorgeven van culinair hoogwaardige producten en het leiden van de werkzaamheden die dit tot stand brengen. Het leiding geven aan 10 medewerkers in de keuken, behalen van de resultaten rekening houdend met de gestelde budgeten.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
· Opzetten van de keuken
· Opzetten van S.O.P.’s
· Instrueren van de S.O.P.'s naar de medewerkers
· Leidinggeven aan de keuken en stewarding afdeling
· Kwaliteitscontrole op alle productie, en eventueel corrigeren ervan
· Toezien op hygiëne in de keuken en het volgen van de HACCP regelgeving
· Uitdenken en ontwikkelen van ideeen op het gebied van Evenementen en Banqueting Catering
· Bewaken van het budget
· Controleert op juist gebruik van ingrediënten, en mate­rieel tijdens voedsel­bereidingen
· Beheersen van de Food Cost in overeenstemming met het budget
· Bespreken suggesties en/of veranderingen van voedselbereidin­gen, kaarten e.d. met alle betrokken F&B afdelingen en eigen staf
· Constant bezig zijn om de bestaande food concepten binnen het F&B afdeling te verbeteren en indien nodig aan te passen/veranderen
· Op de hoogte blijven van de trends en behoeften binnen de hospitality industrie
· Een goede relatie onderhouden met leveranciers
· Toezien op regelmatig werkoverleg
· Motiveren en begeleiden van personeel
· Correct opstellen van roosters
· Constant bezig zijn om de gast tevredenheid te monitoren en altijd te blijven onderzoeken hoe we deze kunnen verbeteren
· Klachtenbehandeling
· Het opzetten van een actief trainingsbeleid door middel van het vaststellen van de behoeften, het coördineren van de trainingen zelf en het zorgdragen voor een goed registratie systeem hiervan, door middel van een Individual Development Plan.
· Het uitvoeren van eventuele andere werkzaamheden die redelijker wijze van U verwacht kunnen worden binnen ons hotel

Profiel
Werkervaring
• MBO/HBO werk- en denkniveau
• Ervaring in het leidinggeven van een team
• Enkele jaren relevante werkervaring in de hotellerie
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Kijk op WerkenindeHoreca.nl, hèt banenplatform in jouw vakgebied.

Plaats reactie