Zelfstandig werkend Kok m/v AMSTERDAM

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Zelfstandig werkend Kok m/v AMSTERDAM

Bericht door Leo » 30 dec 2012, 13:58

Zelfstandig werkend Kok m/v
http://www.desilverenspiegel.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Afbeelding
Culinair genieten in het Kattengat 4-6 te Amsterdam,

Stijl, traditie en gastvrijheid. Dat zijn de ingrediënten van het schitterende kwaliteit restaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam. Dit zeventiende eeuws restaurant van eigenaar echtpaar Francisca en Jim van der Hoff staat alom bekend om zijn fijne Hollandse keuken onder leiding van Esther van Meerten en rijke culinaire geschiedenis

Wij zijn per 1 maart 2013 op zoek naar een

Zelfstandig Werkend Kok (38 uur per week)

Wat houdt het werk in? Als kok binnen onze organisatie ben je een verantwoordelijk voor de keuken. Je bereidt, diners en partijen volgens recept en eigen planning. Jij bewaakt onze voorraad van ingrediënten en verricht bestellingen naar aanleiding van de verwachte drukte. Je werkt niet alleen mee als kok, maar je bent voortdurend op zoek naar een betere kwaliteit van onze geleverde gerechten.

Wat verwachten wij van jou? - Afgronden SVH opleiding niveau 3 - Je bent gastgericht, collegiaal en resultaatgericht - Je bent zelfstandig en stressbestendig - Je bent vakbekwaam en werkt volgens HACCP-regels - Je hebt de juiste werkmentaliteit en werkt vooral servicegericht

Wat mag je van ons verwachten? Naast een afwisselende, verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket dat gebaseerd is op de CAO Horeca.

Sollicitaties. Sollicitaties kun je richten aan Esther van Meerten . esthervanmeerten@desilverenspiegel.com of

Adres: Kattengat 6, 1012 SZ Amsterdam
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie