Restaurant VANDAAG Utrecht zoekt sous-chef en Chef de partie

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Plaats reactie
toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Restaurant VANDAAG Utrecht zoekt sous-chef en Chef de partie

Bericht door toppatissier » 26 mar 2010, 12:50

Contact gegevens
Bedrijf: Restaurant VANDAAG Utrecht
Functie aanvrager: Patissier/sous-chef

Adres: Proostwetering 80L
Postcode: 3542 AJ
Plaats: Utrecht
Land: Nederland
E-mail: @ j.vlieger@casema.nl
Website: http://www.restaurantvandaag.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefoon: 06 42661726


Korte omschrijving van het bedrijf en functie:

Voor een nog te openen GROOTS nieuw restaurant-concept in Utrecht zijn we op zoek naar een sous-chef en verschillende chef de partie’s.
Lijkt je het leuk om in een uniek restaurantconcept in Nederland met zeer goede arbeidsvoorwaarden te starten en samen met een zeer ambitieus keukenteam dit naar een groot succes te brengen?
Reageer dan nog VANDAAG!
Ook leerlingkoks en bedienend personeel kunnen reageren.


Vul hier onder de punten in die aangeven zijn.
Indien niet volledig ingevuld word het verwijderd.

• Soort bedrijf: Restaurant

• Functie: Sous-chef, Chef de partie’s en leerling koks

• Per wanneer: 1 mei

• Duur van contract: 1 jaar

• Reiskosten vergoeding: bespreekbaar

• Aantal uren: 38 uur

• Deelname aan fooi?: ja

• Huisvesting mogelijk ?: n.v.t.

• Contact opnemen over de vacature: via dhr. J. Vlieger, 06 42661726

toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Re: Restaurant VANDAAG Utrecht zoekt sous-chef en Chef de partie

Bericht door toppatissier » 25 mei 2010, 01:22

We zijn afgelopen zondag van start gegaan met het restaurant.
Mede door koksforum hebben we inmiddels een supersterk en enthousiast (keuken)team samengesteld.

Omdat het succes nóg groter is dan we gehoopt hadden zullen we de brigade in korte tijd bijna moeten verdubbelen.

Zijn er nog mensen die zin hebben in een nieuwe uitdaging en het leuk lijken om samen met een aantal zeer ervaren koks een nieuw bedrijf op te starten?
Of ken je koks die op zoek zijn naar zoiets soortgelijks?

Bel of mail naar mij persoonlijk, ik zorg dat jouw sollicitatie naar de chef-kok wordt doorgebriefd.

Dank, Charl Odijk

toppatissier@msn.com
06 25006368

Plaats reactie