Pagina 1 van 1

Part-timers voor nieuw restaurant in omgeving Gorinchem

Geplaatst: 11 feb 2010, 16:35
door Leo
Contact gegevens
Bedrijf: Restaurant Merwezicht
Afbeelding

Functie aanvrager: Chefkok / Eigenaar
Naam aanvrager: L.W. Kortland
Adres: Eind 19
Postcode: 4201 CP
Plaats: Gorinchem
Land: Nederland
E-mail: info@restaurantmerwezicht.nl
Website: http://www.restaurantmerwezicht.nl" onclick="window.open(this.href);return false;


Korte omschrijving van het bedrijf en functie:
Voor dit nieuwe restaurant zoeken wij per april/mei 2010 collega’s voor in de bediening en afwas.
Geen mogelijkheid voor in april?/mei Probeer het dan voor september.
Het bedrijf zal een leuke plek worden om het vak te leren.
Heb je interesse? Mail je cv direct info@restaurantmerwezicht.nl


• Soort bedrijf: Restaurant
(catering, hotel, restaurant, etc.)
• Functie: Part-time bediening, afwassers
(chef, souschef, etc.)
• Per wanneer: Medio april 2010
(direct, of overige datum)
• Duur van contract: in overleg. Hangt van het aanbod af, kan eventueel full-time of part-time
(vast, bepaalde periode, etc.)
• Reiskosten vergoeding: in overleg
• (Ja / Nee)
• Aantal uren: minimaal 38
Per maand / week
• Deelname aan fooi?: ja
(Ja / Nee)
• Huisvesting mogelijk ?: nee
(Ja / Nee)
• Contact opnemen over de vacature: enkel per mail
(per mail / brief / telefoon)

Re: Koks gezocht voor nieuw restaurant in omgeving Gorinchem

Geplaatst: 12 feb 2010, 08:44
door stefanmarkus
Hey leo

alz goed? met mij wel. ik heb mijn solicitatiebrief verstuurd. ik hoor het wel.

gr stefan

Re: Koks gezocht voor nieuw restaurant in omgeving Gorinchem

Geplaatst: 04 mar 2010, 11:44
door yrtsap
stefanmarkus schreef:Hey leo

alz goed? met mij wel. ik heb mijn solicitatiebrief verstuurd. ik hoor het wel.

gr stefan
Je bedoeld Mr. Kortland. ;) of chef. :D

Re: Koks gezocht voor nieuw restaurant in omgeving Gorinchem

Geplaatst: 04 mar 2010, 22:59
door Niels
MissetHoreca vandaag:

Sous-chef De Gieser Wildeman start eigen restaurant

Leo Kortland, een van de sous-chefs van sterrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos, start medio april restaurant Merwezicht in Gorinchem.

'Een eigen restaurant stond al heel lang op mijn verlanglijst. Het is een droom die waar wordt’, laat Leo Kortland weten. Samen met zijn vriendin en gastvrouw Mariëlle Damen gaat hij restaurant Merwezicht runnen.

Michelinster
Damen is momenteel werkzaam als gastvouw bij De Gevangenenpoort in Woudrichem. Kortland is een van de sous-chefs van De Gieser Wildeman in Noordeloos, het met een Michelin-ster bekroonde restaurant van SVH Meesterkok René Tichelaar.

Het pand waarin Kortland en Damen aan de slag gaan was in bedrijf als bistro De Poort. De nieuwe eigenaars kiezen voor de nieuwe naam Merwezicht. 'We kijken uit over de Merwede en de naam is vroeger in gebruik geweest. Het is een begrip in de omgeving.’

Het nieuwe restaurant krijgt een modern Franse keuken en mikt op een hoog culinair niveau. In totaal is er plek voor 60 couverts maar er zijn door de serre en het terras mogelijkheden tot uitbreiding.

Re: Koks gezocht voor nieuw restaurant in omgeving Gorinchem

Geplaatst: 05 mar 2010, 09:16
door yrtsap
Hee leo,
ben je morgen op jou zaak, ik wil wel ff komen kijken!

Re: Part-timers voor nieuw restaurant in omgeving Gorinchem

Geplaatst: 13 apr 2010, 15:17
door minic
Hey Leo,

Hoe staat er mee?
Nog aan het verbouwen of al open?

Zal eens zoals gezegt langs komen...
Ben nu elk weekend in nederland, Tjah vrouwtje he... ;)
Dus zal in de buurt zijn.... Maar wel druk vanwege lopende solicitatie's in nederland.
Aangezien ik alleen maandag heb.
Maar goed... die kop koffie, gaan we nu echt binnen kort eens doen.

Gr
Witte