Gezocht 2 zelfstandigwerkend koks regio Denhaag

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Plaats reactie
sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Gezocht 2 zelfstandigwerkend koks regio Denhaag

Bericht door sjaak » 15 mei 2007, 15:40

Eurest Support Services is voor een grote internationale opdrachtgever in de Haag op zoek naar enthousiaste, vakbekwame gastheren en gastvrouwen die voor en achter de schermen
het à la carte restaurant en het team van de Brasserie komen versterken. Wij zoeken collega’s met een gastgerichte instelling, representativiteit, bereidheid te werken op onregelmatige tijden van maandag tot en met zondag, vakkennis en ervaring binnen de horeca. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Kortom, werken in een dynamische omgeving voor een interessante organisatie!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

MEDEWERKER BEDIENING M/V (30 UUR PER WEEK)

MEDEWERKER BEDIENING M/V (40 UUR PER WEEK)

2 ZELFSTANDIG WERKEND KOKS M/V (40 UUR PER WEEK)

Wat kun je verwachten?
Op locatie werk je in een jong team op een hoog niveau met maatschappelijk verantwoorde producten.
Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO voor Bedrijfscateringbranche
met volop doorgroei,- en ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamisch en professioneel bedrijf, dat de komende jaren sterk zal expanderen.


Reacties:
Graag zien wij uw schriftelijke sollicitatie met CV tegemoet voor 1 juni naar Eurest Support Services BV, t.a.v. de heer Wouter Rijken, Postbus 22875, 1100 DJ Amsterdam of per e-mail naar wouter.rijken@compass-group.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S.Kellner, telefoonnummer 06-26064884.

LWK
Berichten: 113
Lid geworden op: 22 aug 2006, 11:01
Locatie: Amsterdam

Bericht door LWK » 17 mei 2007, 12:41

maatschappelijk verantwoorde producten
Wat bedoel je daarmee?

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak » 17 mei 2007, 12:48

Ekologische / biologische producten.
Vis met msc keurmerk.
Zo min mogelijk giftige schoonmaakmiddelen.
Oftewel zoveel mogelijk maatschapelijk verantwoord.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 17 mei 2007, 12:50

Zo, klinkt wel ok.

Eurist, is toch vooral bedrijfscatering.
Dus, hoe moet je dat koken dan zien?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak » 17 mei 2007, 18:26

Eurest is inderdaad groot in bedrijfscatering maar doet daarnaast ook tal van andere projecten.
in dit geval dus een ala cart restaurant en een brasserie beiden passend in een 5 sterren hotel.
Menu kaart s niet gebonden aan regels het moet lekker en verzorgd zijn en mensen vanuit de hele wereld aanspreken

Hier wat foto's van de a la cart (40 c.v.)

Afbeelding
Salade met kreeft, asperges en champange dressing
Afbeelding
Lams filet en lamszwezerik met een aardappel honing taartje tuinboontjes en paloisesaus
Afbeelding
Rabarber soepje met wittechocolade roomijs

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 17 mei 2007, 23:11

nou..daar had ik dus geen idee van...
leuk om te zien..
misschien komt er wel iemand op af..
suc6 ermee.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie