Hygiënecode Online

Vind hier alle informatie met betrekking tot HACCP, CAO, wetgeving e.d.
Hygiënecode Online
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 feb 2016, 16:20
Contacteer:

Hygiënecode Online

Bericht door Hygiënecode Online »

Hoi allen,

Hygiënecode online is de ideale online oplossing voor het registreren, bijhouden en handhaven van de HACCP regels in uw bedrijf, zonder papieren rompslomp. Met Hygiënecode online kunt u zich volledig concentreren op het produceren en verkopen van verse voedingsmiddelen, terwijl u moeiteloos alle verplichte verslagen op orde houdt. Hygiënecode online werkt net zo makkelijk op uw computer als op uw laptop, tablet of smart phone.

Het werken volgens de verplichte hygiëne codes betekent voor de ondernemer vaak vervelend, tijdrovend administratief werk. Handboeken moeten worden doorgebladerd, lijstjes moeten worden ingevuld en data uit het productieproces moeten handmatig worden ingevoerd. Hoe houd je als ondernemer grip op alle regels, richtlijnen, procedures en wetten?

Hygiënecode online is daarop het antwoord. Met deze tool, heeft de ondernemer inzicht in alle verplichte parameters van het bedrijfs- en productieproces. Het systeem is goed bevonden door NVWA.

Zo voorziet Hygiënecode online in registratie van uren van medewerkers, schoonmaak schema’s, temperatuur monitoring, grondstof leveringen, recepturen, voorraden, ongediertebestrijding, RI&E (risico-inventarisatie & -evaluatie) en natuurlijk een compleet huishoudelijk reglement. Het systeem is modulair opgebouwd. Behalve de verplichte standaard rubrieken kan het worden uitgebreid met extra modules die precies op uw bedrijf van toepassing zijn.

Wilt u een gratis proefaccount of wilt u meer informatie, kijk op onze site: hygienecodeonline.nl of stuur een mail naar info@hygienecodeonline.nl
Plaats reactie