Pagina 1 van 1

School Project HACCP

Geplaatst: 11 sep 2010, 13:16
door Vinnie1991
Hallo,
Ik ben een tweedejaars cursist op Friesland College te Leeuwarden.

Dit jaar moet ik een project maken, waar practisch alles in moet staan over HACCP.
Wat het in houd, wat de regels zijn en hoe je het toe moet passen...
Dit is wat ik in mijn project moet verwerken.

- Persoonlijke hygiƫne
- Het ontvangen en opslaan van producten
- Het opslaan van producten
- Het bereiden van producten
- Het portioneren en afwerken
- Het distribueren en serveren
- Reinigen, desinfecteren en afwassen
- Afval verwijderen


Ik loop echter vast bij maken van; ''Het ontvangen van producten'',
het is de bedoeling hoe je de producten ontvangt, waar je op moet letten, en hoe je ze vervolgens op moet slaan,
alles volgens het HACCP boekje.

Ik heb weinig informatie bronnen dus ik probeer het op dit forum.
Is er iemand die mij in het kort kan uitleggen wat de toepassings lijnen zijn,
of iemand die een goeie site heeft wat betreft deze kopjes? :D

Bij voorbaat dank!
Vinnie