Pensioenfonds Horeca & Catering meest innovatief

Vind hier alle informatie met betrekking tot HACCP, CAO, wetgeving e.d.
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Pensioenfonds Horeca & Catering meest innovatief

Bericht door Webmaster »

Het pensioenfonds Horeca & Catering is het meest innovatieve pensioenfonds van Europa. Dat bleek tijdens de uitreiking van de IPE Awards in Berlijn. Het Nederlandse fonds wordt vooral geprezen vanwege de vernieuwende wijze waarop de premies worden berekend en afgedragen.

Het fonds is het eerste Nederlandse pensioenfonds dat ervoor zorgt dat aangesloten werkgevers de loonaangifte op één en dezelfde wijze kunnen afhandelen. Dit maakt de salarisadministratie van werkgevers eenvoudiger en overzichtelijker. De nieuwe werkwijze wordt per 1 januari 2007 ingevoerd.
Directeur Eric Uijen van het fonds is bijzonder verheugd met de prijs. ‘Uiteindelijk doen we het voor de aangesloten werkgevers en deelnemers. We streven naar een zo goed mogelijke uitvoering en service tegen zo laag mogelijke kosten. Maar erkenning van vakgenoten voor hetgeen je doet, is natuurlijk mooi.’

2 miljard euro
De IPE Awards worden georganiseerd door het tijdschrift Investments & Pensions Europe. De jury van de wedstrijd bestond uit internationale deskundigen uit de wereld van vermogensbeheer en pensioenen.

Pensioenfonds Horeca & Catering is het bedrijfstakpensioenfonds voor horeca en catering. Het pensioenfonds kent circa 575.000 deelnemers die werkzaam zijn bij ruim 33.000 werkgevers. Jaarlijks wordt een bedrag van ruim 200 miljoen euro aan pensioenpremies geïnd en wordt circa 24 miljoen euro uitgekeerd aan gepensioneerden en nabestaanden. Het belegd vermogen bedraagt op dit moment ruim 2 miljard euro.
Kokforum.nl : de website voor koks
Plaats reactie