Werk-tijden in de horeca

Vind hier alle informatie met betrekking tot HACCP, CAO, wetgeving e.d.
Plaats reactie
Dave1989
Berichten: 29
Lid geworden op: 14 jul 2007, 14:48
Locatie: noord-brabant

Werk-tijden in de horeca

Bericht door Dave1989 » 04 aug 2007, 11:04

Hallo,

Ik ben benieuwd wat jullie werktijden zijn in de horeca als kok.
Hoeveel uur maken jullie in de week etc. :) ?

reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert » 04 aug 2007, 13:17

doorde weeks van maandag tot en met donderdag 4 tot 12, vrijdag en zaterdag van 5 tot half 2 en zondag ook van 4 tot 12 bij het casino
tja........

Capo
Berichten: 31
Lid geworden op: 23 jul 2007, 15:27
Locatie: Maaseik (B)

Bericht door Capo » 06 aug 2007, 15:18

5x13 of soms 14 :D (da's inclusief vergaderen en dat soort gekkigheid)

Mario
Berichten: 64
Lid geworden op: 02 mei 2007, 17:57
Locatie: Den Haag

Bericht door Mario » 10 okt 2007, 09:31

Op mijn oude bedrijf (liep daar ook stage) waar ik in de zomervakantie werkte, was het standaart van 11 tot 21.00 werken, en dat liep vaak uit tot 22.00

4 dagen in de week.

weesenbeek
Berichten: 13
Lid geworden op: 29 jul 2007, 21:50
Locatie: dongen
Contacteer:

Bericht door weesenbeek » 24 dec 2007, 14:31

ik heb bij van der valk gewerkt en daar was het normaal om in 5 dagen meer als 60 uur te draaien.
waar ik nu werk mag ik in mijn handen klappe. en draai ik mooi mijin uurtjes 8 dus.
Goed koken kun je zien als een hardnekkig virus in je bloed. dus heb het of je hebt het totaal niet.

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 24 dec 2007, 15:27

4 dagen per week, 7 uurtjes per dag, incl. pauze :lol: maar niet als kok.

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Marielle » 24 dec 2007, 16:58

ik heb tot kort geleden werk gehad waar je ongeveer 13 of 14 uur werkte zonder pauze en eten.. dag in dag uit.
en dan nog k*t sfeer hebben ook(als de chef niet naar de wc is geweest mag niemand) dat soort gekkigheid.

vind het helemaal niet erg om lang te werken,maar op ze minst wel ff eten en toch wel 15 min pauze op een dag. en normaal naar de wc mogen.
:roll:

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 25 dec 2007, 09:59

lang werken is idd niet erg...
maar..op zo'n manier is het gewoon drama.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 25 dec 2007, 10:13

Marielle schreef:ik heb tot kort geleden werk gehad waar je ongeveer 13 of 14 uur werkte zonder pauze en eten.. dag in dag uit.
en dan nog k*t sfeer hebben ook(als de chef niet naar de wc is geweest mag niemand) dat soort gekkigheid.

vind het helemaal niet erg om lang te werken,maar op ze minst wel ff eten en toch wel 15 min pauze op een dag. en normaal naar de wc mogen.
:roll:
Waar was dat, zoiets moet je gewoon kenbaar maken, zodat anderen er niet inlopen.
Dat is gewoon belachelijk.
Dus steek van wal Marielle, gooi het er uit :lol:

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Marielle » 25 dec 2007, 10:52

hahaha, t lullige is nog dat een vriend van me er werkt die zei dat het wel mee viel,maar ja het is ook maar net hoe je ermee om gaat natuurlijk.
noem liever geen naam van het bedrijf hier, maar het feit dat er 6 koks in 3 maanden weg zijn gegaan zegt genoeg denk ik.

Plaats reactie