Kooktheater by Culinaire Ambiance

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Kooktheater by Culinaire Ambiance

Bericht door berexstone » 05 okt 2010, 12:40

Tijdens de "Countryside" beurs van 30 oktober tot en met 2 november 2010, zal 'Culinaire Ambiance' prominent aanwezig zijn met een kooktheater. 'Culinaire Ambiance' is het onlangs geheel vernieuwde, zelfverklaarde "Sterrenmagazine voor de hobbykok". De dagen worden in thema's ingedeeld:
ZA 30 oktober is "Vrouwendag", met oa de Vietnamese Quyên van het Brusselse restaurant "Little Asia" en Ladychef 2010 Ingrid Neven van het Antwerpse restaurant-wijnbar "Pazzo".
ZO 31 oktober is "Chefdag", met oa Johan Segers van " 't Fornuis" (Antwerpen) en Frederik Hoorne, chef van de "Refter", de bistrot van Geert van Hecke.
MA 1 november is "Kidsdag", met sterrenchef Angelo Rosseel van "La Durée" te Izegem, Viki Geunes van tweesterrenrestaurant, driekoksmutsenrestaurant " 't Zilte" te Mol.
DI 2 november is "Terroirdag". Jan Verhelst van "Lotus root" gaat met typisch Waalse streekprodukten aan de slag, Stef Vervoort van het Leuvense "Zarza" kookt met bier. Hij behaalde zilver tijdens 'bierkok 2009'. En Vincenzo Giacomazza van het Genkse "La Botte" gaat Siciliaanse produkten koken, maar vergeet daar niet een behoorlijke dosis van het Belgische Gusto-bier van De Koninck aan toe te voegen.
Verder zijn er de nodige kookboeken te koop.

Plaats reactie