Culitop / Geniet Gala

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Plaats reactie
CuliTop
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 mar 2010, 09:28

Culitop / Geniet Gala

Bericht door CuliTop » 08 mar 2010, 09:34

Nieuw evenement voor tophoreca: Culitop/Geniet Gala
Organisatie in handen van studenten Cas Spijkers Academie

Nederland krijgt er een nieuw jaarlijks evenement voor de tophoreca bij: de Culitop/Geniet Gala.
Op 1 juni 2010 is concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen een dag lang het epicentrum van de Nederlandse culinaire wereld. De Cas Spijkers Academie voor culinair toptalent en dagblad De Gelderlander slaan met dit evenement een nieuwe weg in op het gebied van horecavakbeurzen.
De Culitop/Geniet Gala is een culinair congres met overdag eten en drinken, presentaties door topchefs, wedstrijden en demonstraties met innovatieve kooktechnieken. Het avondprogramma bestaat uit theater en culinair entertainment verzorgd door onder meer Intrmzzo (absurd vocal comedy) en studenten van de Willem Nijholt Academie. Nederlandse topchefs verzorgen een verrassingsact. Onder hen Cas Spijkers, grondlegger van het verfijnde koken in Nederland.

Culitop

Wij, studenten van de Cas Spijkers Academie, weten hoe we gasten op en top kunnen laten genieten. Dat doen we op 1 juni ook tijdens dit evenement voor en door mensen uit de horeca.
De opening van de Culitop wordt verricht door Cas Spijkers en Thérèse Boer, gastvrouw van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Vervolgens laten wij, met behulp van producenten en leveranciers, zien waar de horeca nu staat en wat de toekomst gaat brengen. En we bieden een plek waar Nederlandse horecavakbroeders en -zusters elkaar kunnen ontmoeten en kunnen discussiëren over de stand van zaken in het topsegment. Alles gecombineerd met demonstraties van topchefs, demonstraties van teams (onder andere het Nederlands Patisserieteam) en producenten. Dit alles op een toplocatie met veel sfeer en ambiance en niet in een saaie evenementenhal.

Geniet Gala

Het avondprogramma hebben wij Geniet Gala gedoopt omdat tijdens deze avond in de prachtige concertzaal van De Vereeniging (1200 stoelen) ook het beste restaurant uit ‘Over de tong’ wordt bekendgemaakt. ‘Over de tong’ is de restaurantrubriek in Geniet, de uitgaansbijlage van dagblad De Gelderlander. Vijf genomineerde restaurants zijn op de dag zelf met hun keukenbrigade aanwezig en worden op hun prestaties beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Cas Spijkers. Tijdens het spetterende Geniet Gala is een hoofdrol weggelegd voor studenten van de Willem Nijholt Academie, net als de Cas Spijkers Academie onderdeel van ROC Nijmegen.


Met culinaire groet,
De studenten van de Cas Spijkers Academie

NijmegenEet
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 apr 2010, 17:01
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Culitop / Geniet Gala

Bericht door NijmegenEet » 03 apr 2010, 17:03

Goed initiatief! En waar en hoe koop ik (online) 2 kaarten voor dit evenement? Hoor ik graag van jullie. Dank, Anja

CuliTop
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 mar 2010, 09:28

Re: Culitop / Geniet Gala

Bericht door CuliTop » 07 mei 2010, 12:56

Toppers verzorgen demo’s op “de CuliTop”

Nog een paar weken en dan gaat het gebeuren, op 1 juni in de Vereeniging te Nijmegen vindt de CuliTop plaats. Een evenement dat geheel door de studenten van de Cas Spijkers Academie wordt georganiseerd,in samenwerking met “de Gelderlander”en het ROC Nijmegen. En door Cas Spijkers en Thérèse Boer geopend zal worden.

Er zullen verschillende toppers uit de Nederlandse horeca hun kunsten gaan vertonen in de fantastische concertzaal van de Vereeniging. Deze concertzaal staat normaal wereldwijd bekend om zijn akoestiek. Maar zal op 1 juni voor 1 dag worden veroverd door verschillende toppers uit de horeca, onder ander Michel van der Kroft, Alain Alders en Theus de Kok. Deze chefs zullen elk een demonstratie verzorgen van een uur.

Er is zal natuurlijk veel meer te zien zijn, zo zal ook Jeroen van Oijen, Peter Klosse, Cees van Casteren, Yuri Verbeek, Raymond Prinsen en Fred Dijsselbloem hun steentje bijdragen om dit tot een onvergetelijke dag te gaan maken. Tevens zal de Cas Spijkers Academie zelf zal ook hun kunsten gaan vertonen op het Rubbens kookplein. Dit alles op een toplocatie met veel sfeer en ambiance.

Interesse om voor dit evenement in aanmerking te komen. Stuur dan een E-mail met Bedrijfsnaam en adresgegevens naar info@casspijkersacademie.nl en u krijgt zo snel mogelijk bericht.

CuliTop
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 mar 2010, 09:28

Re: Culitop / Geniet Gala

Bericht door CuliTop » 16 mei 2010, 18:00

Beste lezers van koksforum,

Er zijn nog kaarten beschikbaar!
Van 10.00 uur t/m 23.00 uur
all incl. eten/drinken/demo's en amusement.
Nu bieden we de kaarten aan voor € 50,- p/st.

Verdere info
info@casspijkersacademie.nl
http://www.culitop.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Plaats reactie