bakkerijdagen RAI

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

bakkerijdagen RAI

Bericht door Amazingtruffle » 26 feb 2010, 01:46

Wie gaat ook??
28 feb RAI...
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: bakkerijdagen RAI

Bericht door Leo » 26 feb 2010, 08:55

Ik niet, heb niet echt de tijd nu..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: bakkerijdagen RAI

Bericht door Pluter » 26 feb 2010, 11:58

Bakkers zijn toch van die mensen die om 3 uur 's nachts beginnen met werken en wit zien van de bloem en het gebrek aan daglicht?
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Re: bakkerijdagen RAI

Bericht door toppatissier » 13 apr 2010, 08:55

Uiteraard als patissier moet je alle evenementen bezoeken die ook maar wát te maken hebben met zoetigheid dus zo ook weer zoals altijd naar de bakkerijdagen geweest.
Ik heb vanaf nu gezegd dat ik waarschijnlijk de volgende keer niet meer ga, het is de reistijd en de het benzine- en parkeergeld niet meer waard.
Typisch zo'n evenement wat vroeger nog wat aanzien had maar dezer dagen compleet is ingehaald door andere soortgelijke beurzen.

Onlangs weer naar Europain in Parijs geweest, dat is even andere koek! complex is dan ook tien keer groter dan de RAI!
Perfect georganiseerde wedstrijden (op zeer hoog niveau!) , spectaculaire innovaties, super vakboeken, en hoogwaardige patisserie!

Foto's hiervan staan op de website:
http://allesoverpatisserie.nl/?page_id=974

Dat is de reis er naar toe meer dan waard!

Plaats reactie