22 juni ->Aromatique de Gastronomique

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Plaats reactie
Evert
Berichten: 52
Lid geworden op: 13 mar 2006, 22:07
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

22 juni ->Aromatique de Gastronomique

Bericht door Evert » 18 apr 2009, 12:03

Opdracht:

U stuurt een receptuur in voor een amuse waar uit u kunt kiezen tussen;

- Vegetarisch met als basis vergeten groenten
- Vlees met als basis Wagyu
- Vis met als basis de Texelse harder
- Zoete patisserie met als basis kersen


http://www.koppertcress.com/index.php?PageID=2549


NADERE INFO,
Tijdens de wedstrijd is iedere kok welkom om inspiratie op te doen,
er zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn om hun innovatieve en nieuwe producten te promoten,
Koppert cress, Wagyu, the green egg, Rungis, van Drie groep, en nog veel meer.

Aansluitend aan de wedstrijd zal er een feestavond zijn ism Euro-toques
Zo kunt u alles te weten komen over de filosofie van euro-toques, de innovaties van de leveranciers onder het genot van een hapje en een drankje.

voor aanmelding kunt u mailen naar eric@koppertcress.com of evert@piment.nl

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: 22 juni ->Aromatique de Gastronomique

Bericht door Leo » 11 jun 2009, 15:14

Ben opzich wel geinterreeerd om dit te gaan bekijken. Gaan er mensen heen?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie