Culinair Fraeylema 2008

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Culinair Fraeylema 2008

Bericht door Webmaster » 09 sep 2008, 21:49

Afbeelding

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 september 2008 wordt opnieuw een Culinair Fraeylema georganiseerd. Het sfeervolle Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren vormt de entourage.

Lionsclub Slochteren Skiramere deed dit al eerder in 2004 en 2006, waarbij beide keren meer dan 3000 bezoekers het evenement bezochten.

In een groot aantal tenten op het voorterrein zal een grote variatie aan stands worden ingericht.

Ook in het Koetshuis en de grote zaal van de Boerderij zijn stands aanwezig. De inwendige mens wordt zeker niet vergeten. Op verscheidene plaatsen kan geproefd, geroken en gekocht worden, zoals allerlei warme hapjes, wijn, kaas- en vleesproducten, delicatessen, lokale producten en zoete en hartige taarten. Komt u hier eten in plaats van thuis koken.

Het aanbod bestaat daarnaast ook uit keukenapparatuur, kookgereedschap, prachtige serviezen, glaswerk, bestek en bloemen. Ideeën om de tafel feestelijk en in verschillende stijlen te dekken, worden getoond en er zijn diverse decoraties voor dineetjes thuis te koop.

Een aantal bekende koks uit de regio gaat kookdemonstraties verzorgen. Trends en handige tips worden getoond en natuurlijk kan ook hier weer het een en ander worden geproefd. Bij lekker eten hoort een heerlijke wijn. Een wijnproeverij zal dan ook zeker aanwezig zijn.

Lionsclub Slochteren Skiramere organiseert Culinair Fraeylema voor een goed doel. De opbrengst wordt besteed aan restauratiewerkzaamheden van het Landgoed de Fraeylemaborg en aan de Doe Een Wens Stichting Nederland.

De entree voor Culinair Fraeylema bedraagt 6 Euro per persoon.

Kinderen van 7 tot 12 jaar betalen 2 Euro en kinderen tot 6 jaar zijn gratis.

Bij het entreekaartje is de toegang tot de borg en het bospark inbegrepen.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 19 september van 16.00 uur tot 21.00 uur.
Zaterdag 20 september van 11.00 uur tot 21.00 uur.
Zondag 21 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website: http://www.culinair-fraeylema.nl
Kokforum.nl : de website voor koks

Plaats reactie