Joop Braakhekke start pannenkoekenactie

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Joop Braakhekke start pannenkoekenactie

Bericht door Webmaster » 26 jun 2008, 14:54

Joop Braakhekke gaf tijdens de Tour Culinair het startsein voor de We Care-campagne van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants. Van 23 juni tot eind oktober schenken de tachtig aangesloten restaurants van iedere verkochte ‘goede doel pannenkoek’ één euro aan de We Care Foundation.

De eerste pannenkoek werd zondag op het terras van pannenkoekrestaurant De Heikamp in Ruurlo gebakken en bij opbod verkocht. De pannenkoek bracht 250 euro op, en werd gekocht door hotelier Toon Naber van grand hotel Karel V in Utrecht.

Braakhekke serveerde de volgende pannenkoeken aan Jan Vrieling van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants, voorzitter Hajé de Jager van Koninklijk Horeca Nederland en Janneke Rutten van de We Care Foundation.

De receptuur voor de speciale pannenkoek is door Braakhekke ontwikkeld. Hij gaf er zijn geuzennaam aan: de Kookgek Pannenkoek. Het geld gaat naar organisaties voor dak- en thuislozen.

De Tour Culinair is een netwerk van bestuurders, ondernemers, adviseurs en journalisten uit horeca en toerisme. Jaarlijks pedaleert het peloton twee dagen door een Nederlandse regio, dit jaar door de Achterhoek en Twente.

http://www.horeca.org/smartsite.dws?id=12491
http://www.horeca.org/
http://wecare.cyberdigma.nl/
http://www.tourculinair.nl/

Bron: http://www.missethoreca.nl
Kokforum.nl : de website voor koks

Plaats reactie