Regionale horeca vakbeurzen opgeschud

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Regionale horeca vakbeurzen opgeschud

Bericht door Webmaster » 29 mei 2006, 14:55

Een nieuwe organisatie die kiest voor een nieuwe aanpak van regionale horeca vakbeurzen. Zowel exposanten als bezoekers zullen hiervan profiteren, aldus Ad Mutsaers, organisator van de Horeca Vakbeurs Brabant en één van de initiatiefnemers achter de nieuwe organisatie.

Het initiatief wordt gedragen door enkele partijen, die kunnen bogen op jarenlange ervaring op het gebied van beurzen. Naast de al genoemde Mutsaers is ook Libema erbij betrokken. Libema bezit hallen en is exploitant van parken, beurzen en evenementen.

De beurzen waarop wordt gedoeld, zullen in vier verschillende regio’s plaats vinden. Ze zijn verspreid over het land en verspreid over het jaar. Ze worden onder meer opgeluisterd door kookwedstrijden en activiteiten die door leerlingen van horeca-opleidingen verzorgd zullen worden.

Details worden nog niet prijsgegeven. De betrokken organisaties presenteren hun plannen op 6 juni in Zwolle. Op die dag zal ook Peter Zandboer, organisator van de wedstrijden om de Zilveren Champignon, die plaatsvinden tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant, een toelichting verzorgen met betrekking tot de nieuwe opzet van deze wedstrijden.
Kokforum.nl : de website voor koks

Plaats reactie