Waldhotel Fletschhorn - Saas Fee - Wallis CH

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Waldhotel Fletschhorn - Saas Fee - Wallis CH

Bericht door berexstone » 21 dec 2009, 17:35

Hier ontgaat de van creativiteit bruisende Chef Markus Neff geen enkele fout, of het nu de lunch of het diner is of daartussen in. De gasten genieten van een dubbel uitzicht : buiten op de 4000+ meter bergen en binnen op de open keuken. Het menu van CHF 205 (€ 135) :

(eerst bij het apéritief voor het aan tafel gaan : hartige bladerdeeggebakjes, mini taartjes en geraffineerde mousses)

AMUSE BOUCHE - Cannelloni van ossenstaart en een plakje cake met daarin truffel en artisjok

VOORGERECHT - IJslandse heilbot met woudchampignons en appel-balsamico vinaigrette

WARM VOORGERECHT - Eendenlevermedaillon met gecarameliseerde rode biet

TUSSENGERECHT - Truffelpasta met truffelolie

HOOFDGERECHT - Bisonfilet met gesmoorde ossenstaart en selderijmousse

DESSERT één - Crêpe waarin sinaasappel verwerkt gevuld met marsepeinijs

DESSERT twee - Triangel van wilde cacao bonen, knapperdeeg en Nogat

De 25 jarige sommelier Jérôme Hintermann waakt over de 40.000 flessen.
GaultMillau 2010 : 3 koksmutsen en 18/20, één Michelinster
http://www.fletschhorn.ch" onclick="window.open(this.href);return false;

RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: Waldhotel Fletschhorn - Saas Fee - Wallis CH

Bericht door RonSchrooten » 25 dec 2009, 23:21

ik balen dat ik mn wintersport niet in saas fee heb geboekt :lol:
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''

Plaats reactie