Restaurant Vis Rotterdam

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Restaurant Vis Rotterdam

Bericht door Leo » 21 mei 2009, 10:27

La Bonnotte Proeverij
Met dank aan;AfbeeldingAfbeelding
La Bonotte - artikel
Afbeelding
Afbeelding
Bonnotte verwerkt als chips, gefrituurd in pure olijf olie dan krijgt de Bonnotte door zijn luchtige eigenschap een zeer broze structuur. De chips word begeleid door een zeewier en sesam mayonaise
Afbeelding
Als voorgerecht; de wat grotere Bonnottes gepoft in de oven en vervolgens gevuld met ingelegde vongoles, gepofte knoflook, crème fraiche, kaviaar, waterkers en olijf olie van de picual olijf.
Afbeelding
Als tussengerecht;de Bonnotte verwerkt tot mousseline, welke is gemonteerd met extra vergin olijfolie van castello d’taberna.
Hierbij serveren wij biologisch geteelde Limburgse asperges, pan geroosterde Sint Jacob schelpen, warme mayonaise van limoen, kerrie en macadamia.
Afbeelding
Als hoofdgerecht; de Bonnottes fondant bereid, hierbij worden de aardappeltjes gegaard in kalfsjus.
Geserveerd met Oosterschelde kreeft, strolghino de culatello (een Italiaanse verse worst), zeevenkel en rodewijnsaus
Afbeelding
Als dessert; een tartelette van boeren crème cru, gevuld met voorjaars fruit en ijs van Atsina cress. Atsina cress heeft een mooie zachte anijs smaak”.
Afbeelding
De cockatails moet je ook zeker proberen!
Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Restaurant Vis Rotterdam

Bericht door Cees Timmerman » 22 mei 2009, 06:53

Bonnotte, o.s. kreeft en Strolghino bij elkaar, wat kan er mis gaan... yammie

Plaats reactie