oud sluis

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

oud sluis

Bericht door roland » 30 okt 2008, 22:37

ga aanstaande zondag ben zeer benieuwd
ben er nog nooit geweest
wel bij fam de boer ben benieuwd wat het verschil is tussen de 2

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: oud sluis

Bericht door limo factory » 30 okt 2008, 22:47

Ben er twee weken geleden geweest, samen met Librije op eenzame hoogte in Nederland.

Het klopt gewoon daar.....

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: oud sluis

Bericht door roland » 31 okt 2008, 10:40

ben ook echt heel benieuwd

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Oud Sluis, Sergio Herman

Bericht door Leo » 23 nov 2008, 11:43

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Zeebaars, gemarineerd als canneloni, escabèche van Zeeuwse kokkels en coquilles, emulsie van citrus en granité van groene kruiden.

***

Langoustine-bulghur, crème van bio-worteltjes, jus van schaaldieren
en parfums 'steranijs-gember-basilicum'.

***

Zeetong met Zeeuwse oester, jonge zeekraal, frisse komkommer
en vinaigrette van schelpdieren en gumbava.

***

Reebok met frisse salade van kweepeer, ganzenlever, rode biet en witlof, crème van gezouten pinda's.

***

(Assortiment van onze kazen 25,-)

***

Caramel, crèmeux van vanille en caramel structuren,
macarons en rozengel, ijs dulce de leche.
Semifredo van peperkoek, 5 appelvariëteiten,
ganache van hazelnoot en een crème van bio-yoghurt.
Amandelbiscuit texturen van citroen, limoen,
gumbava, yuzu en limequats.



160,- p.c.
235,- p.c. met aangepaste wijnen
(exclusief kaas

Special Thanx : Roland voor het insturen van zijn eet foto's.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: oud sluis

Bericht door roland » 23 nov 2008, 23:08

bedankt leo voor de foto s ik kreeg het echt niet voor elkaar

Plaats reactie