Pagina 1 van 1

Beluga

Geplaatst: 26 aug 2008, 19:07
door JeroenTrimbos
Vandaag geluncht bij Beluga, top :D !!


Amuses:

Inktviskroepoek
Krokant nori rolletje
Potje mierikswortelcreme met gelei van snijbonen
Lauwwarme eidooier met schuim van zoetzure komkommer
Tomatencompote met warm schuim van Parmezaan


Voorgerecht:

Rolletje rauwe tonijn met kingcrab, stukje kingcrab op petit legumes fris aangemaakt met gremoulata
blokje knoflook en quenelle avocado.


Tussen:

Stukje zeeduivel, halve langoustine, zalf van venkel, saus van garnalen en port.


Piece:

Gebakken kabeljauw (prachtige cuisson), aardappelpuree, truffel, spek, saus van limburgse grotchampignons.


Dessert:

Chocoladehulsje gevuld met creme van chocolade en schuim van mascarpone.
Sorbet van verveine, spaghetti van rozen.
Sorbet van banaan en gember, schuim van citroenblad.

Re: Beluga

Geplaatst: 10 dec 2011, 14:08
door prodmast
Weet iemand hoe je de genoemde inktviskroepoek maakt??
Op Chefsonline.tv staat een video van Hans van Wolde waarin hij een gerechtje maakt waarin deze kroepoek wordt gebruikt.

prodmast

Re: Beluga

Geplaatst: 13 aug 2016, 16:31
door HotelNobel
Waarschijnlijk wordt deze kroepoek gemaakt met tapiocameel. Mocht je een recept willen, stuur maar een bericht.