Beluga

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Beluga

Bericht door JeroenTrimbos » 26 aug 2008, 19:07

Vandaag geluncht bij Beluga, top :D !!


Amuses:

Inktviskroepoek
Krokant nori rolletje
Potje mierikswortelcreme met gelei van snijbonen
Lauwwarme eidooier met schuim van zoetzure komkommer
Tomatencompote met warm schuim van Parmezaan


Voorgerecht:

Rolletje rauwe tonijn met kingcrab, stukje kingcrab op petit legumes fris aangemaakt met gremoulata
blokje knoflook en quenelle avocado.


Tussen:

Stukje zeeduivel, halve langoustine, zalf van venkel, saus van garnalen en port.


Piece:

Gebakken kabeljauw (prachtige cuisson), aardappelpuree, truffel, spek, saus van limburgse grotchampignons.


Dessert:

Chocoladehulsje gevuld met creme van chocolade en schuim van mascarpone.
Sorbet van verveine, spaghetti van rozen.
Sorbet van banaan en gember, schuim van citroenblad.
Practice what you preach

prodmast
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 jul 2010, 10:22

Re: Beluga

Bericht door prodmast » 10 dec 2011, 14:08

Weet iemand hoe je de genoemde inktviskroepoek maakt??
Op Chefsonline.tv staat een video van Hans van Wolde waarin hij een gerechtje maakt waarin deze kroepoek wordt gebruikt.

prodmast

HotelNobel
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 aug 2016, 16:23

Re: Beluga

Bericht door HotelNobel » 13 aug 2016, 16:31

Waarschijnlijk wordt deze kroepoek gemaakt met tapiocameel. Mocht je een recept willen, stuur maar een bericht.

Plaats reactie