l'atelier Robuchon Parijs

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

l'atelier Robuchon Parijs

Bericht door Leo » 31 jul 2008, 21:19

Afgelopen dinsdag, lekker gegeten in parijs.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
bloemkool creme, krab vlees (noordzeekrab)
Afbeelding
Afbeelding
Joselito Bellotta ham, met een broodje van Tomaat/Basilicum
Afbeelding
1 iemand had Mille Feuille van groenten en mozzarella
Afbeelding
Gebakken eendenlever, witte bonen
Afbeelding
King Krab met rettich
Afbeelding
Kabeljauw
Afbeelding
kwartel, ook gevuld met lever en truffel puree
(je kon kiezen als menu piece, lam of kwartel, wij hadden 2 om 2)
Afbeelding
Duif met groene kool en lever (gevuld)
Afbeelding
Zwezerik met laurier. Koolsoort gevuld met uiencompote
Afbeelding
Zuiglam, tijm en rijke puree
Afbeelding
Europeese Kreeft, vichyssoise
Afbeelding
Zuigbig, marjolein
Afbeelding
Merg, op een toast met mosterd
Afbeelding
kaas assortiment, salade (valt wel op, dat de sla veel zuur bevat)
Afbeelding
Perzik,
Afbeelding
Afbeelding
Aardbeien, Basilicum Sorbet
Afbeelding

we hadden menu, na de gerechten, hadden we nog a l carte wat dingen besteld. kreeft, varken, merg en duif. Ook een kleine variatie van desserts gekregen.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie