Het volgende hebben we gegeten:

Amuses
Radijs in combinatie met gember en mango
Mousse van rauwe ham met gelei van zwarte olijf
Macaron van rode biet met wasabi creme en haringkuit
Gelei van gerookte paling en groene kruiden
Gazpacho van aardbei en tomaat met parmezaanse kaas
Menu
Terrine van ganzenlever met kersen gevulg met gelei van rode wijn azijn
Kreeft met meloen, asperges en couli van meloen, kerrie koekje
Rode mul gebakken op jabugoham en filo met krokant sardientje, couli van tomaat, poeder van inktvis, bouillabaisse enz enz
Langoustine, gebakken en gefrituurd in kataifi met loempia van groentes en saus van japanse peperbes
Coquille gebakken met kruim van kip, mousseline van venkel en pesto van maggiplant
Anjouduif met gekontijt pootje, framboos met het haasje, cantharellen en eigen jus
Kaas
Lambada aardbeien met rabarber, creme suisse met vanille en amandel, ijs van olijfolie (WERELDS IJS)
Als iemand het recept heeft van dit ijs van horen wij het graag......
Kort samengevat: hele grote klasse!
Groeten Erik en crew.