woods leiden

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

woods leiden

Bericht door Marielle » 09 mar 2008, 23:08

vanavond voor de restaurant week bij restaurant woods in leiden gegeten.
www.restaurantwoods.nl


lekkere amuse van schaaldierensoep

voorgerecht

rissotto met spinazie,hollandaise gepocheerd eitje en verse truffel.

(extra bij besteld tussen)

op de huidgebakken wilde zeebaars met tapanade van rodemul en kappertjes verjus

piece

Gasconge sukadestuk (rood gebakken) op tempratuur van 45 graden
met pastinaak mousaline
(erg lekker!!!)

dessert

warm chocolade taart met witte chocolade mousse en bloedsinaasappel ijs.

daarna rondleiding van de chef gehad ontzettend mooi bedrijf.

leo & Marielle :lol:

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Bericht door Cees » 10 mar 2008, 00:18

Krijg er honger van, mooi menu!

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Re: woods leiden

Bericht door chef peter » 10 mar 2008, 08:19

Marielle schreef:vanavond voor de restaurant week bij restaurant woods in leiden gegeten.
www.restaurantwoods.nl


lekkere amuse van schaaldierensoep

voorgerecht

rissotto met spinazie,hollandaise gepocheerd eitje en verse truffel.

(extra bij besteld tussen)

op de huidgebakken wilde zeebaars met tapanade van rodemul en kappertjes verjus

piece

Gasconge sukadestuk (rood gebakken) op tempratuur van 45 graden
met pastinaak mousaline
(erg lekker!!!)

dessert

warm chocolade taart met witte chocolade mousse en bloedsinaasappel ijs.

daarna rondleiding van de chef gehad ontzettend mooi bedrijf.

leo & Marielle :lol:
Verse wilde zeebaars :oops: paaiseizoen !!!

Gebruikersavatar
frits-Wesselink
Berichten: 14
Lid geworden op: 04 mar 2008, 23:56
Locatie: Heemskerk

Bericht door frits-Wesselink » 10 mar 2008, 10:01

Wilde zeebaars uit de Noord atliantiche oceaan wordt in Maart als geen probleem weergegeven op de kalender bij van As en heeft zelfs een V&S award :D

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 10 mar 2008, 17:04

frits-Wesselink schreef:Wilde zeebaars uit de Noord atliantiche oceaan wordt in Maart als geen probleem weergegeven op de kalender bij van As en heeft zelfs een V&S award :D
Niks gezegd :D

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: woods leiden

Bericht door limo factory » 02 mei 2008, 22:59

€ 26,50 voor 100 gr longhaas, paar erwtjes 6 dikke frieten en smakeloze bearnaise saus is wel erg veel........

Niet mijn beste eet ervaring dussssss

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: woods leiden

Bericht door Leo » 02 mei 2008, 23:12

dat is jammer.

Ik heb er goed gegeten.
Wat vond je van de sfeer?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: woods leiden

Bericht door Marielle » 02 mei 2008, 23:20

ja dat is jammer...
maar meer mensen hoor je klagen over de prijzen dat die daar behoolijk hoog zijn!
maar vond het wel de moeite waard

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: woods leiden

Bericht door limo factory » 03 mei 2008, 00:33

Sfeer was heel mooi bij daglicht.... Prachtige zaak.

Maar toen het donker werd, vonden wij het heel kil met weinig kleur.....

Plaats reactie