Hof van cleve
-
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 02 aug 2006, 17:23
Hof van cleve
vanmiddag 12 gangen met aangepaste wijnen gehad. Alles was helemaal top.
-
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 02 aug 2006, 17:23
NOORDZEEGARNAAL
rodenbach / gerookte paling / kropsla
~
BUIK VAN TONIJN “BLEUFIN”
coeur de boeuf tomaat / amandelen / citroen
~
LINGUINI VAN PIJLINKTVIS
gerookte piment / salsa van olijven / boekweit
~
LANGOUSTINE “GUILVINEC”
artisjok / rucola / kerrie
~
HOEVE-EI
ossenstaart / bloemkool / champignons
~
ZEEBAARS “MET DE LIJN GEVANGEN”
eierplant / koningskruid / bouillabaisse
~
OOSTERSCHELDE PALING
ras el hanout / belotta / ajuin
~
EENDENLEVER
cassis / geuzebier / rode biet
~
DUIF UIT ANJOU
erwten / kersen / eierdooierzwam
~
WATERMELOEN
abrikoos / lychee / citroenverbena
~
LIMOEN / WITTE PERZIK
ananas / passievrucht / frambozen
~
CHOCOLADE “ECUADOR”
braambes / hammanthee / vanille
~
CHOCOLADE EN ZOETIGHEDEN
rodenbach / gerookte paling / kropsla
~
BUIK VAN TONIJN “BLEUFIN”
coeur de boeuf tomaat / amandelen / citroen
~
LINGUINI VAN PIJLINKTVIS
gerookte piment / salsa van olijven / boekweit
~
LANGOUSTINE “GUILVINEC”
artisjok / rucola / kerrie
~
HOEVE-EI
ossenstaart / bloemkool / champignons
~
ZEEBAARS “MET DE LIJN GEVANGEN”
eierplant / koningskruid / bouillabaisse
~
OOSTERSCHELDE PALING
ras el hanout / belotta / ajuin
~
EENDENLEVER
cassis / geuzebier / rode biet
~
DUIF UIT ANJOU
erwten / kersen / eierdooierzwam
~
WATERMELOEN
abrikoos / lychee / citroenverbena
~
LIMOEN / WITTE PERZIK
ananas / passievrucht / frambozen
~
CHOCOLADE “ECUADOR”
braambes / hammanthee / vanille
~
CHOCOLADE EN ZOETIGHEDEN
-
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 02 aug 2006, 17:23
-
- Berichten: 147
- Lid geworden op: 28 nov 2006, 13:57
- Locatie: Brussel
Het geldt inderdaad als de absolute top in België.
Toch moet ik zeggen dat ik de laatste keer dat ik er was toch onder andere Sint-Jakobsmosselen kreeg waarvan de cuisson niet goed was. En zo mankeerde er nog wel het een en ander aan. Het bleek dan ook dat Peter Goossens die middag niet aanwezig was. Maar voor het àllerduurste restaurant van de Benelux, vind ik dat niet kunnen.
Overigens zijn er ook velen die beweren dat Oud Sluis het 'beste restaurant van België' is, en om eerlijk te zijn - hoe moeilijk het ook is om dit niveau te vergelijken - vind ook ik Oud Sluis interessanter, want spannender dan Hof van Cleve.
Toch moet ik zeggen dat ik de laatste keer dat ik er was toch onder andere Sint-Jakobsmosselen kreeg waarvan de cuisson niet goed was. En zo mankeerde er nog wel het een en ander aan. Het bleek dan ook dat Peter Goossens die middag niet aanwezig was. Maar voor het àllerduurste restaurant van de Benelux, vind ik dat niet kunnen.
Overigens zijn er ook velen die beweren dat Oud Sluis het 'beste restaurant van België' is, en om eerlijk te zijn - hoe moeilijk het ook is om dit niveau te vergelijken - vind ook ik Oud Sluis interessanter, want spannender dan Hof van Cleve.
-
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 02 aug 2006, 17:23
-
- Berichten: 16
- Lid geworden op: 20 nov 2006, 23:31
- Locatie: Zwijndrecht België