Zwetheul....

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Zwetheul....

Bericht door limo factory » 08 aug 2007, 22:26

Gister naar de film Ratatouille geweest (mooie kost voor een kok).

En daarna bij de Zwetheul.... 3 gangen a la carte...
Mooie prijzen!! en mooie produkten.
Afbeelding

Fantastisch hoofdgerecht met inktvis (Hollandse flessen) sinaasappeldressing en chorizo.... super piece.

Euc-
Berichten: 43
Lid geworden op: 21 jun 2006, 15:52

Bericht door Euc- » 13 aug 2007, 23:25

Paar weken geleden ook geweest, geweldig gegeten! In totaal geloof ik 11 gangen, heb het helaas niet allemaal opgeschreven, maar de tarbot bedekt met kaviaar was me toch het meeste bijgebleven, subliem!

Thagiz
Berichten: 45
Lid geworden op: 09 feb 2007, 09:16
Locatie: Jubbega

Bericht door Thagiz » 14 sep 2007, 09:20

Tijdje geleden ook gegegeten, 6 gangen suprise menu.
Erg goed gegeten, ook de tarbot met kaviaar gehad en was inderdaad erg lekker!
Maar de Langoustines waren ook subliem!!!
De wijnen die erbij geserveerd werden waren ook gewoon erg goed!
Toppertje dus!

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Koksforum goes Zwetheul van Mario Ridder

Bericht door Leo » 29 sep 2009, 12:49

Wij zijn er dan ook eindelijk eens geweest. Erg goed hoor.
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
Afbeelding

Het is te veel op te noemen.. amuses,
extra gerecht van de keuken
NIEROOGKREEFTJES, In tempura gebakken, kletskop van sesam, Cantaloupe meloen en kerriemayonaise

menu
TONIJN, Als tartaar met gebakken nieroogkreeft, Granny Smith appel en romige limoendressing
COQUILLE, Gepocheerd, 65 graden eidooier, amandelboter en gezouten hazelnoot
ZEEBAARS, Op de huid gebakken, spek aardappel, gepocheerde kalfsmerg en rode wijn saus
KREEFT, Zacht gegaard, wortelpuree en sabayon van dragon
KALFSHAAS, Gepocheerd, gebakken spek, gepocheerde kalfsmerg, linzen Du Puy en schuimige saus van kalf
“HET GOUDEN GEBAK” (vernoemd door Robert Kranenborg)Ganzenlever en truffel, gebakken in briochedeeg en perigordjus
(foto komt nog)
Dessert amuse: mango met ananas (ofzo)
CITROEN, Op verschillende manieren bereid, crème, melksorbet en posset
FRAMBOZEN, Als mille feuille, advocaatmousse en frambozensorbet

friandices bij de koffie, en apart voor bij de thee. Leuk gedaan.

Fantastische wijnen gedronken.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie