gezocht vrouwelijke kookboekenverzamelaars

Hier kun je informatie, spelregels en algemene voorwaarden vinden, vragen stellen of opmerkingen plaatsen over de website.
Plaats reactie
Hotel Hungaria
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 feb 2011, 17:41

gezocht vrouwelijke kookboekenverzamelaars

Bericht door Hotel Hungaria »

Beste,

Hotel Hungaria is een nieuw productiehuis gespecialiseerd in het creëren en uitwerken van televisieprogramma's en reclamespots. Momenteel loopt op Eén ons eerste tv programma, 'Dagelijkse kost', een kookprogramma met Jeroen Meus.

Op dit moment maken een nieuw, dagelijks magazine voor VIJFtv, Me Time. Kernwoorden zijn fris, positief en mooi. Het wordt gecreëerd voor vrouwen die even geen zin hebben in de dagdagelijkse beslommeringen en willen wegdromen. Het magazine is twintig minuten ontspannende televisie, gebaseerd op een aantal peilers: Life Style, Travel, Shopping, Home, Emotions en Life.

In het kader hiervan zijn we dringend op zoek naar vrouwen met een indrukwekkende en/of luxueuze verzameling. Graag hadden we een verzamelaar van kookboeken in beeld gebracht. Wie interesse heeft om hieraan mee te werken mag me gerust contacteren op onderstaande gegevens!


Alvast hartelijk bedankt voor uw interesse.

Vriendelijke groeten,

Kim De Weirt
Hotel Hungaria
016 84 81 86
productie@hotelhungaria.be
yrtsap
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder

Re: gezocht vrouwelijke kookboekenverzamelaars

Bericht door yrtsap »

verdorie, zit je dan met dik honderdvijftig oude kookboeken van voor 1930 en een 2 boekenkasten vol met topboeken, een complete serie saisonnier, P&D en saisonnier FR.... ben je geen vrouw. :mrgreen:
Plaats reactie