Spelregels

Hier kun je informatie, spelregels en algemene voorwaarden vinden, vragen stellen of opmerkingen plaatsen over de website.
Gesloten
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Spelregels

Bericht door Webmaster »

Koksforum.nl geeft forumdeelnemers de mogelijkheid berichten te plaatsen of daar op te reageren. De reacties van een forumdeelnemer vertegenwoordigen de standpunten en meningen van die forumdeelnemer. De inhoud van de reacties valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders. Het feit dat een mening of visie op maatschappelijke gebeurtenissen wordt gepubliceerd, impliceert niet dat Koksforum.nl die mening ook deelt of op welke wijze dan ook ondersteunt.

Het is voor Koksforum.nl niet mogelijk in te staan voor het waarheidsgehalte van reacties op artikelen.

Hoe u reageert, is aan u, maar er zijn wel spelregels. Koksforum.nl admin’s ziet toe op de naleving van die regels, nadat de reacties worden geplaatst.

Reacties die niet voldoen aan de volgende regels, worden aangepast of verwijderd:

1. De wet mag niet worden overtreden. Denk bijvoorbeeld aan de Grondwet en met name artikel 1 ("Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.", De Nederlandse Grondwet). Reacties die strijdig zijn met de wet, worden gelijk verwijderd.

2. Er zijn fatsoensregels. Reacties waarin niet fatsoenlijk wordt omgegaan met anderen en andermans mening niet wordt gerespecteerd, worden verwijderd.

3. Respecteer het copyright van derden (vermeld bron)

4. Reacties die het technisch functioneren van de website zouden kunnen hinderen, worden aangepast / verwijderd.

5. Reacties onder een overduidelijk valse naam, bijvoorbeeld die van een bekende Nederlander, worden verwijderd.

6. De reacties dienen te gaan over de inhoud van de originele posting. blijf dus "on topic". Reacties die overduidelijk off-topic zijn, worden verwijderd.

7. Herhalingen van reacties wordt niet gewaardeerd.

8. Nietszeggende reacties ("tsjongejonge", "schandalig", "zucht", "lol", etc.) zonder onderbouwing wordt niet gewaardeerd.

9. Subjectieve kritische uitlatingen op de persoon ("wat ben jij triest", "wat een poenerige houding", "wat ben jij een zielig mannetje"), wordt niet gewaardeerd.

10. Persoonlijke aanvallen en scheldpartijen worden niet getolereerd. De postjes die scheldpartijen bevatten worden gelijk weggehaald en de schrijver wordt via PM vriendelijk verzocht dit achterwege te laten. Een tweede overtreding van de huisregels mbt het uiten van scheldpartijen zal nog zonder gevolgen blijven, echter bij een derde keer wordt de gebruikersnaam geblokkeerd, evenals het IPadres van de overtreder.

11. Reacties die bol staan van de taalfouten, worden verwijderd. We doen niet kinderachtig over typefouten en vervoegingsfoutjes, maar we voeren geen correcties op de reacties en kunnen te slecht geschreven commentaren verwijderen. Reacties in een vreemde taal kunnen we evenmin toestaan.

Toch reacties gezien die naar uw mening over de schreef gaan? Dat kan, het is mensenwerk, dus fouten kunnen worden gemaakt. Stuur dan een PM aan de admin, met daarin het tijdstip van de door u als aanstootgevend beoordeelde reacties, de posting waarop is gereageerd (de url) en de reden.

met vriendelijke groet,

SiteAdmin
Kokforum.nl : de website voor koks
Gesloten