Zesde editie Horecabeurs Noord Nederland in het teken van ‘smaken verschillen’

Horecabeurs Noord Nederland

Maandag 2 oktober 2017Groninger Horecabeurs

Type evenement
Regionale horecabeurs

Smaken verschillen
Na een spetterende lustrum editie van de Horecabeurs Noord Nederland in 2016, vindt dit jaar op maandag 2 oktober de zesde editie plaats van HBNN (HorecaBeurs Noord Nederland). Deze editie zal geheel in het teken staan van ‘smaken verschillen’.

Nieuwe horecaconcepten
De economie groeit en ook horecabedrijven profiteren daarvan mee, er wordt weer flink geïnvesteerd, geïnnoveerd en gestart. Nieuwe horecaconcepten als: tijdelijke pop-up bedrijven, all you can eat restaurants met wereldkeuken, winkels met een horeca gedeelde en hippe koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Alles staat in het teken van de huidige tijdgeest, het moet ‘vlug & snel’.

Smaken verschillen
Het is voor horecaondernemers van groot belang mee te bewegen met nieuwe trends of juist geheel traditioneel te blijven, met gebruikmaking van nieuwe middelen. De smaak van de gast veranderd tenslotte ook mee met de tijd, een dikwijls onderschat gegeven. De verwachtingen van een totaalbeleving in de horeca zijn tegenwoordig een stuk hoger en het gemiddelde horecabezoek vaak een stuk korter dan vroeger. Horecaondernemers die dit beseffen en hierop anticiperen maken het verschil en kwaliteit heeft de toekomst. De Horecabeurs Noord Nederland biedt ondernemers een platform met een goed gevuld dagprogramma, dit alles op één van de mooiste plekjes in de stad Groningen.

HBNN
De Horecabeurs Noord Nederland is een vakbeurs speciaal ontwikkeld voor de horecaondernemer of leverancier en staat al jaren voor kwaliteit en totaalbeleving van het horecavak. Je vindt er naast standhouders uit de verschillende horeca disciplines, een live kookwedstrijd, tapwedstrijden, baristawedstrijden en een groot cocktail- & bierplein. Dit alles in de historische en sfeervolle setting van de Martinikerk in Groningen.

De 6de editie van de Horecabeurs Noord Nederland vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 van 12:00 tot 20:00 uur. Standhouders kunnen zich inschrijven via: www.hbnn.nl.


Plaats jouw evenement Terug naar evenementen


Blijf op de hoogte van evenementen met de gratis Kokswereld Nieuwsbrief

Naam

E-mail


Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca