Horeca & Food Inspiratie Venray 2017

Maandag 20 t/m woensdag 22 maart 2017Horeca & Food Inspiratie Venray

Type evenement
Regionale vakbeurs voor horeca, gastronomie, catering, versdetailhandel en fastservice.

Over dit evenement
Op 20, 21 en 22 maart vindt de zevende editie plaats van vakbeurs Horeca & Food Inspiratie Venray. Professionals in de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice kunnen hier hun hart ophalen en hun zintuigen prikkelen.

De nieuwste producten, technieken en diensten worden hier gepresenteerd aan een kwalitatief en gericht no-nonsense publiek dat op zoek is naar de beste producten diensten en bedrijven. In een omgeving die perfect past binnen de bourgondische cultuur van haar ommeland.

Locatie en contactHoreca & Food Inspiratie Venray
Evenementenhal Venray
De Voorde 30
5807 EZ Venray
0478 519790
www.evenementenhal.nl/horeca

Gratis registreren voor toegang
www.evenementenhal.nl/horeca-ve
Het is mogelijk om zonder code gratis te registreren.

Ontdek
Een warm welkom in een sfeervolle ambiance, gastvrijheid die je omarmt bij binnenkomst, culinair genieten van hoogstaande gerechten met streekproducten en goede wijnen. Nergens wordt u zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland. Een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de originaliteit en authenticiteit van de klassiek-moderne Nederlandse keuken. Dat proeft u terug tijdens de volledig vernieuwde Horeca & Food inspiratie Venray.

Reserveer nu uw gratis e-tickets.

Naast alles op het gebied van horeca, food, grootkeuken, kassasystemen en meubilair is er nog veel meer te ontdekken in Venray. Beleef de diverse themapleinen, demonstraties, proeverijen en een spetterend randprogramma.

Voor meer informatie: evenementenhal.nl/horeca


Plaats jouw evenement Terug naar evenementen


Blijf op de hoogte van evenementen met de gratis Kokswereld Nieuwsbrief

Naam

E-mail


Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca