Wine Professional in Amsterdam RAI

Maandag 11 t/m woensdag 13 januari 2021Wine Professional

Type evenement
Landelijke horecabeurs

Over dit evenement
Wine Professional is de meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijnen & ‘fine food’ in de Benelux.

Gedurende drie dagen bezoeken meer dan 10.000 professionals en ‘decision makers’  uit het midden- en hogere segment van de gastronomie, hotellerie, wijnvakhandel en wijnhandel Wine Professional.

Nationale en internationale exposanten en bezoekers die op zoek zijn naar nieuwe aanvullingen voor hun assortiment, educatie en interactie, masterclasses, parels van de beurs en die uitsluitend kiezen voor een goede prijs/kwaliteits-verhouding, beschouwen deze vakbeurs als de opening van een nieuw gastronomisch jaar.

Toegangsbeleid Wine Professional

1. Uitnodiging ontvangen? Eerst registreren en uitgeprint bewijs daarvan samen met entreekaart meenemen naar de beurs!

Bezoekers kunnen door de organisatie van Wine Professional en/of door exposanten van de beurs uitgenodigd worden om Wine Professional te bezoeken. Vanaf begin december zullen er invitaties verstuurd worden naar de adressen uit onze interne database.

Iedere bezoeker dient zich na het ontvangen van zijn/haar entreekaart op deze site te registreren met zijn/haar persoonlijke inlogcode (die gedrukt staat op de kaart) en van de daarop volgende bevestigingsmail die u van ons krijgt een print mee te nemen naar de beurs als bewijs van registratie. Zowel de entreekaart als de print van de registratie dienen bij de entree op de beurs te worden getoond.

2. Wat te doen als u geen uitnodiging heeft ontvangen, maar de beurs wel wilt bezoeken?

Als personen geen uitnodigingskaart hebben ontvangen maar wel graag de beurs willen bezoeken dan kunnen zij zich online registreren. Ook zij dienen hun registratiebewijs uit te printen en mee te nemen naar de beurs. Net zoals op andere vergelijkbare beurzen in binnen- en buitenland dient er dan een entreekaart van 25 euro per persoon gekocht te worden. Er kan aan de entree betaald worden in contanten of met de pin. U dient wel aan te kunnen tonen dat u een professional bent op het gebied van wijnen, 'fine food', gastronomie en/of hotellerie.

Locatie en contact
Amsterdam RAI
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Europafoyer
www.wine-professional.nl


Plaats jouw evenement Terug naar evenementen


Blijf op de hoogte van evenementen met de gratis Kokswereld Nieuwsbrief

Naam

E-mail


Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca