Culinair Centrum Beverwijk altijd klaar voor de volgende stap

Culinair Centrum Beverwijk: volop ontwikkelingen

Het mooie van ons vak is dat je nooit uitgeleerd bent. Dat geldt ook voor ons als CCB team. In ons leerproces hebben we goed naar onze studenten geluisterd.

Een veel gehoord bezwaar ging over de hoeveelheid en het (te) hoge niveau patisserie (met name alle showstukken) bij de Gespecialiseerd Kok niveau 4 opleiding.

Daarom komen wij, na rijp beraad met de onderwijs staf van het SVO, met een vernieuwde opleiding Gespecialiseerd Kok N4, die je in één jaar kan afronden. Lees verder...

Culinair Centrum Beverwijk
Goos Burbach presenteert zijn creatie aan jury

Nieuw in ons aanbod!
Een Bootcamp Horeca Patisserie o.l.v. Jeroen Goossens.
Til het niveau van je desserts en buffetten in je bedrijf  naar een hoger niveau in 15 lesdagen (op woensdag) in de periode 30 augustus t/m 13 december 2017. Lees verder...

Finetunen
Verder benutten wij onze vakantie met het "finetunen" en uitbreiden van onze bestaande Koks,- en Patisserie opleidingen en de Specialisatiecursussen; Kaas, Wijn, Gastronomie, Chemie en AGF.

Dit betreft o.a. het kunnen halen van een HACCP certificaat bij de koks N2 opleiding, een certificaat Allergenen bij de N3 opleiding en een CCB getuigschrift voor hen die Cum Laude afstuderen.

klik hier voor ons complete aanbod www.CulinairCentrumBeverwijk.nl.


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

Santa Maria
inspired by street food

Speciaalsauzen van Remia
natuurlijk de lekkerste

Rungis
enthousiast over groenten

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht

Like!Mayo voor iedereen
plantaardig & allergeenvrij

BIOdisposables.shop
duurzame dUsposables

Gastvrij Rotterdam
21 t/m 23 september 2020

Sauzen van C´est Ça
plantaardig & allergeenvrij

Spectank
de schoonmaak oplossing

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca