Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
zaad graine/semence seed Samen,der
zaal salle hall/room Saal / Raum,der
zacht /mild doux soft/mild mild
zacht maken ramollir to soften weich machen
zadel / rug selle saddle/back Rücken(-),der
zalm saumon salmon Lachs(e),der
zalmforel truite saumonée salmon trout Lachsforelle(n),die
zalmforel truite saumonée salmon trout Lachsforelle(n),die
zalmmes couteau à saumon salmon slicing knife Lachsmesser,das
zalmmoot darne de saumon salmon steak Lachsscheibe(n),die
zeebaars bar/loup de mer sea bass Meerbarsch(e) / Seebarsch(e),der
zeebrasem pagre red bream rötliche(n) Brasse(n),die
zeeduivel baudroie/diable de mer anglerfisch/ monkfish Seeteufel(-),der
zeeëgel châtaigne de mer/oursin sea urchin Seeigel(-),der
zeef passoire sieve/sifter/strainer Sieb,das
zeeforel truite de mer sea trout Meerforelle(n),die
zeekat sèche/seiche cuttlefish gemeine(r)(n) Tintenfisch(e),der
zeelt tanche tench Schleie(n),die
zeevrucht fruits de mer seafood Meeresfrucht("e),die
zeewier algues de mer seaweed Meeresalgen
zeewolf loup de mer catfish Meerbarsch(e) / Seebarsch(e),der
zelfgemaakt(e) maison home made hausgemacht
zemel son bran Kleie(n),die
zetmeel fécule arrowroot Stärkemehl,das
zich inschrijven s'inscrire to register sich eintragen
ziften tamiser to sift/sieve sieben / seihen
zilveruitje petits oignons pearl onions Perlzwiebel(n),die
zitbad baignoire sabot/bain de siège hipbath Sitzbadewanne,die / Sitzbad,das
zoet doux sweet süß
zoet (van smaak) doux/sucré sweet süß
zoeten sucrer to sweeten süßen
zoetigheid douceurs sweet Süßigkeit(en),die
zoetstof sucre artificiel artificial sugar/ sweetener Süßstoff(e) / künstliche(r) Zucker,der
zoetzuur aigre-doux sweet-and-sour süß-sauer
zonder sans without ohne
zout sel salt Salz(e),das
zouten saler to salt salzen
zoutgehalte teneur en sel salt content Salzgehalt,der
zoutloos sel sans without salt ohne Salz / salzlos
zoutstrooier salière saltshaker Salzstreuer,der / Salzfäßchen,das
zuidvrucht fruit exotique tropical fruit Südfrucht / exotische(n) Frucht("e),die
zuivelprodukt produits laitiers dairy products Milcherzeugnis,das
zuring oseille sorrel Sauerampfer(-),der
zuur acide/aigre sour/acid sauer
zuur, (het) acide acid Säure,die
zuurdesem levain leaven Sauerteig(e),der
zuurgehalte teneur en acide acidity Säuregehalt,der
zuurkool choucroute sauerkraut Sauerkraut,das
zuurstof oxygène oxygen Sauerstoff,der
zwaardvis espadon swordfish Schwertfisch(e),der
zwezerik ris sweetbread Bries,das / Milch,die / Milken,die
zwoerd couenne rind Schwarte(n),die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca