Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
jenever genièvre juniper Wacholder,der
jeneverbes baies de genièvre juniper Wacholderbeere(n),die
jeneverbes baies de genièvre juniper berry Wacholderbeere(n),die
jong(e) jeune young jung
julienne julienne julienne/ cut into fine strips julienne / Gemüsestreifen
jus jus gravy Bratensauce(n),die / Fleischfond,der
juskan cruch à jus gravy boat Juskanne,die
juskom - gravy boat Saucenschüssel / Sauciere,die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca