Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
C glace ice-cream Eis(-),das
ijsbiscuit biscuit glacé ice sponge cake Eisbiskuit(s),das
ijsblokje glaçons ice cube Eiswürfel,der
ijsbombe bombe glacée ice-cream bombe Eisbombe(n),die
ijsdessert entremets glacé ice-cream gefrorene(n) Süßspeise(n),die
ijsdrank boisson frappée iced drink Eisgetrank("e),das
ijsemmer seau à glace ice bucket Eiswürfelbehählter, der
ijskast glacière/réfrigérateur refrigerator/ fridge Eisschrank,der
ijsmachine glacière/machine à glace ice-cream machine Eismaschine,die
ijsomelet omlette glacée baked Alaska Eisomelett(e)(s), die/das
ijsparfait parfait glacé ice-cream parfait Eisparfait(s),das
ijssoufflé soufflé glacé ice-cream soufflé Eisauflauf("e),der
ijsthee glace au thé ice tea Tee-Eis,das
ijswater eau glacée ice water Eiswasser,das
ijswater eau glacée ice water Eiswasser,das
inchecken (hotel) remplir la fiche d'arrivée to register/ to check in sich eintragen
inclusief bediening servic ecompris inclusive of service charge Bedienung einbegriffen
indeling van kamers - allocation of rooms Zimmereinteilung,die
indikken réduire to thicken eindicken
ingevroren surgelé frozen tiefgekühlt
ingrediënten ingrédients ingredients Zutaten,die
inkoken épaissir to reduce/ boil down einkochen
inmaken mettre en conserve to preserve einmachen
inschenken remplir/servir à boire to pour einschenken
insnijden entailler to cut into/ carve einschneiden
invetten graisser to grease einfetten
isoleerkan cruche isotherme thermosflask/ thermosbottle Isolierkanne / Thermoskanne,die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca