Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
C glace ice-cream Eis(-),das
ijsbiscuit biscuit glacé ice sponge cake Eisbiskuit(s),das
ijsblokje glaçons ice cube Eiswürfel,der
ijsbombe bombe glacée ice-cream bombe Eisbombe(n),die
ijsdessert entremets glacé ice-cream gefrorene(n) Süßspeise(n),die
ijsdrank boisson frappée iced drink Eisgetrank("e),das
ijsemmer seau à glace ice bucket Eiswürfelbehählter, der
ijskast glacière/réfrigérateur refrigerator/ fridge Eisschrank,der
ijsmachine glacière/machine à glace ice-cream machine Eismaschine,die
ijsomelet omlette glacée baked Alaska Eisomelett(e)(s), die/das
ijsparfait parfait glacé ice-cream parfait Eisparfait(s),das
ijssoufflé soufflé glacé ice-cream soufflé Eisauflauf("e),der
ijsthee glace au thé ice tea Tee-Eis,das
ijswater eau glacée ice water Eiswasser,das
ijswater eau glacée ice water Eiswasser,das
inchecken (hotel) remplir la fiche d'arrivée to register/ to check in sich eintragen
inclusief bediening servic ecompris inclusive of service charge Bedienung einbegriffen
indeling van kamers - allocation of rooms Zimmereinteilung,die
indikken réduire to thicken eindicken
ingevroren surgelé frozen tiefgekühlt
ingrediënten ingrédients ingredients Zutaten,die
inkoken épaissir to reduce/ boil down einkochen
inmaken mettre en conserve to preserve einmachen
inschenken remplir/servir à boire to pour einschenken
insnijden entailler to cut into/ carve einschneiden
invetten graisser to grease einfetten
isoleerkan cruche isotherme thermosflask/ thermosbottle Isolierkanne / Thermoskanne,die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca