Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
eclair éclair eclair Blitzkuchen, der / Eclair(s),das
Edammer­kaas Edam Edam Edamer(-) / Edamer Käse(-),der
eek­hoorntjes­brood cèpes cep Steinpilz(e) / Herrenpilz(e),der
eend canard duck Ente(n),die
eend, wilde - canard sauvage wild duck Wildente(n),die
eende­borstje magret de canard breast of duck Enten­brüstchen(-),das
eendebout cuisse de canard duck leg Entenkeule(n),die
een­persoons­kamer chambre à un lit single (bedded) room Einzelzimmer / Einbettzimmer, das
eerste gang premier plat first course erste(r) Gang,der
eetbaar mangeable edible / eatable eßbar
eethuisje un petit resto/ un bistro small restaurant / eating-house Lokal, das / Gaststätte, die
eetlust appétit appetite Appetit,der
eetzaal petit salle à mager dining room Speisesaal,der
ei, gebakken - un œuf sur le plat fried egg gebackene(n) Ei(er),das
ei, gepocheerd - oeufs pochés poached egg verlorene(s)(n) Ei(er),das
ei, gevuld - Œuf farci stuffed egg gefüllt(es)­(e)(en) Ei(er),das
ei, hardgekookt - un œuf dur hard-boiled egg hartgekocht(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, rauw - Œuf cru raw egg roh(es)(e)­(en) Ei(er),das
ei, zacht­gekookt - oeufs à la coque soft-boiled egg Drei­minutenei(er), das
eierdopje coquetuer eggcup Eierbrecher,der
eiersnijder coupe oeufs egg slicer Eierteiler / Eier­schneider,der
eiertaart flan aux oeufs flan Eiertorte(n),die
eigeel jaune d'oeuf egg yolk Eiggelb(-),das
eiwit blanc d'oeuf egg white Eiweiß(-),das
elft (vis) alose shad Maifisch(e),der / Alse(n),die
engelwortel angélique angelica Angelika(ken), die / Engelwurz(-),die
entrecôte entrecôte entrecôte Entrecôte,das / Zwischen­rippenstück, das
entrée entrée entrance Eintritt / Eingang,der
erwt, doperwt pois pea Erbse(n),die
erwt, gele - petitis pois jaunes yellow pea gelbe(n) Erbse(n),die
essence essence essence Essenz(en),die
eten manger to eat essen / speisen
exclusief bediening service non compris exclusive of service charge Bedienung nicht einbegriffen

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca