Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
eclair éclair eclair Blitzkuchen,der / Eclair(s),das
Edammerkaas Edam Edam Edamer(-) / Edamer Käse(-),der
eekhoorntjesbrood cèpes cep Steinpilz(e) / Herrenpilz(e),der
eend canard duck Ente(n),die
eend, wilde - canard sauvage wild duck Wildente(n),die
eendeborstje magret de canard breast of duck Entenbrüstchen(-),das
eendebout cuisse de canard duck leg Entenkeule(n),die
eenpersoonskamer chambre à un lit single (bedded) room Einzelzimmer / Einbettzimmer,das
eerste gang premier plat first course erste(r) Gang,der
eetbaar mangeable edible/ eatable eßbar
eethuisje un petit resto/ un bistro small restaurant/eating-house Lokal,das / Gaststätte,die
eetlust appétit appetite Appetit,der
eetzaal petit salle à mager dining room Speisesaal,der
ei, gebakken - un œuf sur le plat fried egg gebackene(n) Ei(er),das
ei, gepocheerd - oeufs pochés poached egg verlorene(s)(n) Ei(er),das
ei, gevuld - Œuf farci stuffed egg gefüllt(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, hardgekookt - un œuf dur hard-boiled egg hartgekocht(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, rauw - Œuf cru raw egg roh(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, zachtgekookt - oeufs à la coque soft-boiled egg Dreiminutenei(er),das
eierdopje coquetuer eggcup Eierbrecher,der
eiersnijder coupe oeufs egg slicer Eierteiler / Eierschneider,der
eiertaart flan aux oeufs flan Eiertorte(n),die
eigeel jaune d'oeuf egg yolk Eiggelb(-),das
eiwit blanc d'oeuf egg white Eiweiß(-),das
elft (vis) alose shad Maifisch(e),der / Alse(n),die
engelwortel angélique angelica Angelika(ken),die / Engelwurz(-),die
entrecôte entrecôte entrecôte Entrecôte,das / Zwischenrippenstück,das
entrée entrée entrance Eintritt / Eingang,der
erwt, doperwt pois pea Erbse(n),die
erwt, gele - petitis pois jaunes yellow pea gelbe(n) Erbse(n),die
essence essence essence Essenz(en),die
eten manger to eat essen / speisen
exclusief bediening service non compris exclusive of service charge Bedienung nicht einbegriffen

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca