Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Nederlands Frans Engels Duits
eclair éclair eclair Blitzkuchen,der / Eclair(s),das
Edammerkaas Edam Edam Edamer(-) / Edamer Käse(-),der
eekhoorntjesbrood cèpes cep Steinpilz(e) / Herrenpilz(e),der
eend canard duck Ente(n),die
eend, wilde - canard sauvage wild duck Wildente(n),die
eendeborstje magret de canard breast of duck Entenbrüstchen(-),das
eendebout cuisse de canard duck leg Entenkeule(n),die
eenpersoonskamer chambre à un lit single (bedded) room Einzelzimmer / Einbettzimmer,das
eerste gang premier plat first course erste(r) Gang,der
eetbaar mangeable edible/ eatable eßbar
eethuisje un petit resto/ un bistro small restaurant/eating-house Lokal,das / Gaststätte,die
eetlust appétit appetite Appetit,der
eetzaal petit salle à mager dining room Speisesaal,der
ei, gebakken - un œuf sur le plat fried egg gebackene(n) Ei(er),das
ei, gepocheerd - oeufs pochés poached egg verlorene(s)(n) Ei(er),das
ei, gevuld - Œuf farci stuffed egg gefüllt(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, hardgekookt - un œuf dur hard-boiled egg hartgekocht(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, rauw - Œuf cru raw egg roh(es)(e)(en) Ei(er),das
ei, zachtgekookt - oeufs à la coque soft-boiled egg Dreiminutenei(er),das
eierdopje coquetuer eggcup Eierbrecher,der
eiersnijder coupe oeufs egg slicer Eierteiler / Eierschneider,der
eiertaart flan aux oeufs flan Eiertorte(n),die
eigeel jaune d'oeuf egg yolk Eiggelb(-),das
eiwit blanc d'oeuf egg white Eiweiß(-),das
elft (vis) alose shad Maifisch(e),der / Alse(n),die
engelwortel angélique angelica Angelika(ken),die / Engelwurz(-),die
entrecôte entrecôte entrecôte Entrecôte,das / Zwischenrippenstück,das
entrée entrée entrance Eintritt / Eingang,der
erwt, doperwt pois pea Erbse(n),die
erwt, gele - petitis pois jaunes yellow pea gelbe(n) Erbse(n),die
essence essence essence Essenz(en),die
eten manger to eat essen / speisen
exclusief bediening service non compris exclusive of service charge Bedienung nicht einbegriffen

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

Santa Maria
inspired by street food

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van C’est Ça
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca