Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
vacances vakantie holiday /vacation (US) Ferien,die / Urlaub,der
vacancier vakantiegast holidaymaker/ tourist Feriengast / Urlauber,der
vairë gevarieerd assorted gemischt / Auswahl an / verschiedene
vaisselle vaatwerk dinnerware/ kitchenware/dishes Geschirr,das
vaisselle à jeter wegwerpservies disposable tableware Einweggeschirr,das
valeur nutritive voedingswaarde nutritional value Nährwert,der
vanille vanille vanilla Vanille,die
vapeur stoom steam Wasserdampf,der
vase vaas vase Blumenvase,die
veau kalfsvlees veal Kalbfleisch,das
végétarien vegetariër vegetarian Vegetarier,der
végétarien vegetarisch vegetarian/ non-meat vegetarisch / fleischlos
végétarien vegetarisch vegetarian/non-meat vegetarisch
veilleuse waakvlam pilot burner Windlicht,das
vendange wijnoogst vintage/ grape harvest Lese / Weinlese / Weinernte,die
ventre buik belly Bauch("e),der
vermine ongedierte vermin Ungeziefer,das
verre glas glass Glas,das
verre à apéritif aperitiefglas aperitif glass Aperitifglas,das
verre à bière bierglas beer glass Bierglas,das
verre à boire drinkglas (drinking) glass Trinkglas,das
verre à bourgogne bourgogneglas Burgundy glass Burgunderglas,das
verre à cognac cognacglas brandy balloon (Cognac/Kognak) Schwenker,der
verre à conserves weckfles preserving jar Einmachglas / Einweckglas,das
verre à dessert dessertglas dessert glass Dessertglas,das
verre à eau waterglas water glass Wasserglas,das
verre à eau-de-vie brandewijnglas brandy glass Weinbrandglas,das
verre à liqueur likeurglas liqueur glass Likörglas,das
verre à porto portglas port glass Portweinglas,das
verre à thé theeglas tea glass Teeglas,das
verre à vin wijnglas wine glass Weinglas,das
verre àkirsch kirschglas kirsch glass Kirschglas,das
verre en forme de coupe glas, kelkvormig - goblet Kelchglas,das
verser afgieten to drain off abgießen
verser (dans) schenken (in-) to pour in(to) eingießen
vestiaire garderobe cloakroom Garderobe,die
vestibule vestibule entrance hall/hallway Vorhalle,die
viande vlees meat Fleisch,das
viande de boucherie slachtvlees meat Schlachtfleisch,das
viande de mouton schapevlees mutton Hammelfleisch,das
viande de porc varkensvlees pork Schweinefleisch,das
viande en/de conserve vlees, ingeblikt - tinned meat/ canned meat Büchsenfleisch,das
viande froide assortie gesorteerd koud vlees cold cuts of meat gemischte(r) Aufschnitt,der
viande fumée rookvlees smoke-dried meat Raucherfleisch,das
viande hachée vlees, fijngehakt - minced meat Hackfleisch,das
viande salée pekelvlees salted meat Pökelfleisch,das
viande sechée vlees, gedroogd - dried meat Trockenfleisch,das
viandes froides/assiete anglaise vleeswaren, koude - cold meats/cold cuts kalte Platte,die
vide-ananans ananasboor pineapple corer Ananasbohrer,der
vider legen to empty ausschütten
vider schoonmaken (gevogelte) to clean /to gut ausnehmen
vigne/cep wijnstok grapevine Rebstock,der / Rebe,die
vigneron wijnboer winegrower/vintner Winzer,der
vignoble wijnstreek winegrowing region/- district Weingegend,die
vin wijn wine Wein(e),der
vinaigre azijn vinegar Essig,der
viniculture wijnbouw viniculture/wine growing/ viticulture Weinbau,der
violettes viooltje violet Veilchen(-),das
visqueux slijmerig viscous zähflüssig
vitirne de surgélation diepvriesvitrine freeze showcase Tiefkühlvitrine,die
vitrine uitstalkast show case/ display (case) Schaukasten,der / Vitrine,die
volaille gevogelte poultry Geflügel(-),das
voyage forfaitaire all-in reis all-iclusive trip Pauschalreise,die
vue uitzicht view Aussicht,die
vue panoramique uitzicht, weids - panoramic view Fernblick,der
waterzooi gantoise/waterzooi de poulet waterzooi chicken casserole Hühnerbrühe mit Geflügeleinlage,die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca