Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
quart/quartier kwart quarter Viertel,das
quartier partje part/quarter Viertel(-),das / Scheibe(n),die
quasi de veau kalfslendestukje veal loin chop Schlußbraten(-),der
quenelles quenellen small dumplings/quenelles Klößchen
quenelles de volaille gevogeltequenelle small chicken dumplings Geflügelklößchen(-),das
questionnaire des hôtes gastenformulier questionnaire Gästefragebogen,der
queue Staart tail Schwanz("e),der
queue de boeuf ossestaart oxtail Ochsenschwanz("e),der
queue de poêle steel van de pan pan handle Pfannenstiel,der
qui n'a pas bu nuchter sober nüchtern
quiche/gâteau aux oeufs et à la crème quiche quiche / savoury flan Quiche,die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Debic
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Unilever Food Solutions
door chefs voor chefs

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca