Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
occupation de l'hôtel hotelbezetting occupancy (rate) Hotelbelegung,die
occuption bezetting, (kamer-) occupancy Belegung,die
odoriférant geurend fragant/sweet smelling/ aromatic duftend
oduer geur smell Geruch,der
oeuf à thé theeëi tea ball Tee-Ei,das
oeuf de vanneau kievitsei plover's egg Kiebitzei(er),das
oeufs  de mouette meeuweei gull's egg Möwenei(er),das
oeufs à la coque ei, zachtgekookt - soft-boiled egg Dreiminutenei(er),das
oeufs brouillés roerei scrambled egg Rührei(er),das
oeufs brouillés roerei scrambled egg Rührei(er),das
Œuf cru ei, rauw - raw egg roh(es)(e)(en) Ei(er),das
oeufs de caille kwartelei quails egg Wachtelei(er), das
oeufs de caille kwartelei quails egg Wachtelei(er),das
oeufs de pigeon duive-ei pigeon egg Taubenei(er),das
un œuf dur ei, hardgekookt - hard-boiled egg hartgekocht(es)(e)(en) Ei(er),das
Œuf farci ei, gevuld - stuffed egg gefüllt(es)(e)(en) Ei(er),das
un œuf sur le plat ei, gebakken - fried egg gebackene(n) Ei(er),das
oeufs pochés ei, gepocheerd - poached egg verlorene(s)(n) Ei(er),das
oeufs sur le plat spiegelei fried egg,sunny side up Speigelei(er),das
oeufs sur le plat spiegelei fried egg, sunny side up Spiegelei(er),das
offrir aanbieden to offer offerieren
oie gans goose Gans("e),die
oignons ui onion Zwiebel(n),die
olves olijf olive Olive(n),die
omble forel, rode - char Saibling(e),der
ombre/mulet/muge vlagzalm / harder gray mullet Äsche(n) / Meeräsche(n),die
omelette omelet omelette Omelett(s),das / Eierkuchen(-),der
omlette glacée ijsomelet baked Alaska Eisomelett(e)(s),die/das
opératrice/opérateur telefonist(e) telephonist/ switchboard operator Telefonist(in),der/die
orange sinaasappel orange Orange(n) / Apfelsine(n),die
ordures vuilnis rubbish/refuse/ waste/garbage Müll,der
organigramme organisatieschema organization chart Organigramm,das
orge gerst barley Gerste,die
orge mondé gort, gepelde - pearl barley geschälte Gerste,die
origan oregano (wilde marjolein) oregano Origano,der
orites brandnetel nettle Brennessel(n),die
os been bone Knochen(-),der
os been bone Knochen,der
os à moelle/savouret mergpijp marrowbone Markknochen(-),der / Markbein(e),das
oseille zuring sorrel Sauerampfer(-),der
osso buco osso buco (kalfsschenkel) osso buco/ braised shin of veal Klabshachse(n),die / Klabshaxe(n),die
ouver-boîtes blikopener tin opener / can opener Büchsenöffner / Dosenöffner,der
ouverture de saison opening van het seizoen beginning of the season Saisoneröffnung,die
ouvre-huîtres oestermes oyster knife Austeröffner,der
oxygène zuurstof oxygen Sauerstoff,der

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca