Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
jaloousies bladerdeegbakje jalousie Blätterteigschiffchen(-),das
jambom ham ham Schinken(-),der
jambom cru ham, rauwe - air-dried ham Rohschinken(-) /rohe(r) Schinken(-),der
jambom fermier/ jambom de ferme boerenham country-made ham Bauernschinken(-),der
jambom fumé ham, gerookte - smoked ham Räucherschinken(-),der
jardinière/macédoine de légumes/légumes groenten, gemengde - mixed vegetables gemischte Gemüse / Gemüseplatte,die
jarret schenkel knuckle Hachse(n) / Haxe(n),die
jarret de porc varkensschenkel pork knuckle Schweinshaxe(n) / Schweinshachse(n),die
jarret de veau kalfsschenkel veal knuckle Kalbshachse(n) / Kalbshaxe(n),die
jaune d'oeuf eigeel egg yolk Eiggelb(-),das
jets de navet raapsteel turnip top Rübstiel(e),der
jeune jong(e) young jung
julienne julienne julienne/ cut into fine strips julienne / Gemüsestreifen
jus jus gravy Bratensauce(n),die / Fleischfond,der
jus sap juice Saft("e),der
jus de citron citroensap lemon juice Zitronensaft("e),der
jus de fruits vruchtensap fruit juice Fruchtsaft,der
jus fermentés sap, gefermenteerde - fermented juice vergorene(r) Saft,der
jus/suc sap juice Saft,der
juteux/succulent sappig juicy saftig
juteux/succulent sappig juicy saftig

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca