Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
jaloousies bladerdeegbakje jalousie Blätterteigschiffchen(-),das
jambom ham ham Schinken(-),der
jambom cru ham, rauwe - air-dried ham Rohschinken(-) /rohe(r) Schinken(-),der
jambom fermier/ jambom de ferme boerenham country-made ham Bauernschinken(-),der
jambom fumé ham, gerookte - smoked ham Räucherschinken(-),der
jardinière/macédoine de légumes/légumes groenten, gemengde - mixed vegetables gemischte Gemüse / Gemüseplatte,die
jarret schenkel knuckle Hachse(n) / Haxe(n),die
jarret de porc varkensschenkel pork knuckle Schweinshaxe(n) / Schweinshachse(n),die
jarret de veau kalfsschenkel veal knuckle Kalbshachse(n) / Kalbshaxe(n),die
jaune d'oeuf eigeel egg yolk Eiggelb(-),das
jets de navet raapsteel turnip top Rübstiel(e),der
jeune jong(e) young jung
julienne julienne julienne/ cut into fine strips julienne / Gemüsestreifen
jus jus gravy Bratensauce(n),die / Fleischfond,der
jus sap juice Saft("e),der
jus de citron citroensap lemon juice Zitronensaft("e),der
jus de fruits vruchtensap fruit juice Fruchtsaft,der
jus fermentés sap, gefermenteerde - fermented juice vergorene(r) Saft,der
jus/suc sap juice Saft,der
juteux/succulent sappig juicy saftig
juteux/succulent sappig juicy saftig

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca