Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
imbuvabl ondrinkbaar undrinkable untrinkbar / ungenießbar
immangeable oneetbaar uneatable/ inedible(poisonous) ungenießbar
inauguration opening, feestelijk - inauguration Eröffnung,die
incendie brand fire Brand,der / Feuer,das
indicatif netnummer area code Vorwahl / Vorwahlnummer,die
indigeste onverteerbaar / zwaar hard to digest/ indigestible schwer verdaulich
infusion aftreksel infusion /extract Aufguß,der
ingrédients ingrediënten ingredients Zutaten,die
inodore/sans odeur reukloos odourless geruchlos
inoxydable roestvrij rustproof/ stainless (steel) rostfrei
installation d'akerte alarmsysteem alarm system Alarmanlage,die
installation d'appel oproepinstallatie paging-system Rufanlage / Suchanlage,die
installation de détection d'incendie brandmelder (installatie) fire alarm system Brandmeldeanlage,die
installation de friture friteuse deep fryer/deep-frying pan/ chip pan Friteuse,die
installation de surgélation vriesapparatuur refrigeration equipment Tiefkühlanlage,die
installation de surgélation par choc snelvriezer quick freezer Schockgefrieranlage,die
installation frigorfique koelapparatuur refrigerator Kühleinrichtung,die
installations sanitaires voorzieningen, sanitaire - sanitary facilities/ toilet facilities sanitäre(n) Anlagen,die
instruire opleiden to instruct/ to train ausbilden / instruieren
intoxication alimentaire voedselvergiftiging food poisoning Lebensmittelvergiftung, die
invité au mariage/invité à la noce bruiloftsgast wedding guest Hochzeitsgast,der
ivre/soûl dronken drunk betrunken
ivresse dronkenschap drunkenness Trukenheit,die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca