Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Frans Nederlands Engels Duits
habitué/client régulier stamgast regular guest/regular customer Stammgast,der
haché fijngehakt(e) minced/ finely chopped gehackt / faschiert
hacher hakken (fijn-) to mince/ chop up (zer)hacken
hachis fijngehakt vlees minced meat Hackfleish,das
hachoir blokmes chopping knife/ chopper Hackmesser,das
hachoir hakmes chopping knife Hackmesser,das
hachoir à viande vleesmolen meat mincer Fleischwolf,der
hachoit cutter cutter/ cuttermixer Hackmaschine,die
hall d'arrivée aankomsthal hall/lobby Hotelhalle,die
hall de l'hôtel hal van het hotel hotel lobby Hotelhalle,die / Foyer,das
hall de réception/salle de réception ontvangsthal lobby/ reception area Eingangshalle / Empfangshalle,die
hareng haring herring Hering(e),der
hareng salé pekelharing salted herring Salzhering(e),der
harengs fumés haring, gerookte - smoked herring Räucherhering(e) / Bückling(e),der
haricotes de soja/soja/soya sojaboon soya bean Sojabohne(n),die
haricots boon bean Bohne(n),die
haricots blanc boon, witte - white bean weiße(n) Bohne(n),die
haricots blancs boon, witte - white bean weiße Bohne(n), die
haricots blancs aux tomates bonen, witte met tomaat baked beans weiße Bohnen mit Tomaten
haricots nains sperzieboon green bean/French bean Brechbohne(n) / Prinzeßbohne(n),die
haricots rouges boon, bruine - brown bean rote Bohne(n),die
haricots verts haricots verts French bean/green bean grüne Bohnen
hausse des prix/montée des prix prijsstijging increase in prices Preisanstieg,der / Preiserhöhung,die
haute saison/pleine saison hoogseizoen high season Hochsaison / Hauptreisezeit,die
héberge logies lodging/ accommodation Logis,das / Unterkunft,die
herbes kruid herb Kraut("er),das
hermétique luchtdicht airtight luftdicht
heure de clôture sluitingstijd closing time/ last orders (pub) Betriebsschluß,der
heure de midi lunchtijd lunch time/ lunch break Mittagspause,die
heures de débit de boissons alcooliques openingsuren (café/bar) licensing hours Ausschankzeiten
heures d'ouverture openingstijd business hours/ opening hours Öffnungszeit,die
hochepot/pot-au-feu des Flanders hutspot stew/hot pot Hochepot,das /flämische Fleischsuppe,die
homard kreeft lobster Hummer(-),der
hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre/ appetizer /first course Vorspeise(n),die / Hors-d'oeuvre,das
hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre hors d'oeuvre Vorspeise,die / Hors-d'oeuvre,das
hors-d'oeuvre voorgerecht appetizer Vorspeise(n),die
hospitalité gastvrijheid hospitality Gastfreiheit/-lichkeit/-freundschaft,die
hôte gast guest Gast,der
hôte gastheer host Gastgeber,der
hôtel hotel hotel Hotel,das
hôtel d'appartements appartementenhotel apartment hotel Appartementhotel / Aparthotel,das
hôtel de bonne classe moyenne hotel, middenklasse - middle-class hotel gutes Mittelklaß(ssen)hotel,das
hôtel de campagne hotel, landelijk - country hotel/ inn ländliche(s) Hotel,das
hôtel de luxe hotel, luxe - luxury hotel Luxushotel,das
hôtel de première classe hotel, eerste klas - first-class hotel Erstklaßhotel / Tophotel,das
hôtel garni hotel garni guesthouse /Bed and Breakfast hotel Hotel garni,das
hôtel modeste hotel, eenvoudig - small hotel einfache(s) Hotel,das
hôtelière hotelier hotelier Hotelier,der
hôtellerie hotellerie hotel and catering industry Hotellerie,die
hôtellerie et restauration horeca hotel and catering industry Gastgewerbe / Gaststättengewerbe,das
hôtesse gastvrouw hostess Gastgeberin,die
hotte d'aspiration afzuigkap extractor hood Abzug,der / Abzugshaube,die
huile olie oil Öl(e),das
huile olie oil Öl,das
huile à frire bakolie frying oil Fritieröl,das
huiler oliën to oil ölen
huilier et vinaigrier olie- en azijnstel oil-and-vinegar stand/o-a-v.cruet Menage,die / Gewürzständer,der
huîtres oester oyster Auster(n),die
humecter bevochtigen to moisten anfeuchten
humide vochtig humid feucht
hygiène hygiëne hygiene Hygiene,die
hygiénique hygiënisch hygienic hygienisch
hysope hysop hyssop Ysop,der

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca