Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
yeast gist levure Hefe,die
yeast /leaven gist ferment Hefe,die / Gärstoff,der / Ferment,das
yeast dough gistdeeg pâte à levure/pâte levée Hefeteig(e),der
yellow pea erwt, gele - petitis pois jaunes gelbe(n) Erbse(n),die
yellow plum mirabelle (pruimen) mirabelles Mirabelle(n),die
yogurt yoghurt yog(h)ourt/yaourt Joghurt,der
young jong(e) jeune jung

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca