Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
yeast gist levure Hefe,die
yeast /leaven gist ferment Hefe,die / Gärstoff,der / Ferment,das
yeast dough gistdeeg pâte à levure/pâte levée Hefeteig(e),der
yellow pea erwt, gele - petitis pois jaunes gelbe(n) Erbse(n),die
yellow plum mirabelle (pruimen) mirabelles Mirabelle(n),die
yogurt yoghurt yog(h)ourt/yaourt Joghurt,der
young jong(e) jeune jung

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca