Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
yeast gist levure Hefe,die
yeast /leaven gist ferment Hefe,die / Gärstoff,der / Ferment,das
yeast dough gistdeeg pâte à levure/pâte levée Hefeteig(e),der
yellow pea erwt, gele - petitis pois jaunes gelbe(n) Erbse(n),die
yellow plum mirabelle (pruimen) mirabelles Mirabelle(n),die
yogurt yoghurt yog(h)ourt/yaourt Joghurt,der
young jong(e) jeune jung

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
samen grenzen verleggen

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca